Aniston

Maybelline Illegal Length mascara

Ny mascara med helt specielle kurver.

Maybelline Illegal Length mascara
Er der grænser for, hvor lange man kan få sine vipper til at se ud - uden at bruge kunstige øjenvipper. Sandsynligvis ja ... Men Maybelline forsøger konstant at bryde denne grænse.

Således også med deres helt nye mascara: Illegal Length.

Det viser sig nemlig, at hele 23 pct. af alle kvinder mener, deres vipper er for korte. Og det kan vi jo ikke have.

Derfor har Maybelline også skelet til det japanske makeupmarked, som er et mekka inden for øjenmakeup, hvor man er besatte af længde. Og det bedste svar på efterspørgslen efter længde er: Fibermascaraer, som på en måde skaber virkelige vippeextensions.

Ud fra dette er Maybelline Illegal Length skabt!

Specielle kurver for super let påførsel
Illegal Length har bløde 4 mm lange fibre og en helt speciel børste, som er snoet på en helt speciel facon, der, ifølge Jean -Louis Gueret, som har skabt børsten, er bygget som Freedom Tower i New York, og som med sine seks kanter kan fordele fibrene perfekt, så vipperne bliver længere.

Børsten er da også speciel, og det samme er kurven på mascaraen. Resultatet er længere vipper med bare enkelte strøg og med ganske få anstrengelser, for Maybelline Illegal Length er virkelig forbløffende let at bruge.

Resultatet er således ikke at tage fejl af. Men om vipperne bliver illegalt lange kan dog diskuteres ... 

Illegal Length er således en rigtig god mascara, men noget nær samme resultat kan dog godt opnås med andre gode forlængende mascaraer - fra bl.a. Maybelline.


Maybelline Illegal Length mascara lanceres i februar 2012 til vejl. udsalgspris på 114,95 kr. (Findes i sort og sort vandfast)
ANNONCE
Del

Seneste nyt