Aniston

Maybelline Color Show - nu i vinyl

Fem flotte, der leder tankerne hen på de gode gamle vinyler.

Vinyl er indbegrebet af oldschool, coolness og noget råt og rocket. Og netop vinylen har været inspirationen til Maybellines nye Color Show Vinyl neglelakker, som de lancerer dette efterår.

Inspirationen er således fundet i vinylpladernes blanke overflade, og resultatet er fem fede lakker i Maybelline Color Show-serien.

Lakkernes finish er hverken mat eller blank, den bevæger sig et eller andet sted midt imellem, og det er bare mægtig pænt. Dækkeevnen er god, og den somewhat-blanke overflade fungerer rigtig godt.

De fem farver, som Maybelline Color Show Vinyl-serien består af, dækker i øvrigt så godt som hele spektret: Fra de lidt klassiske rødlige nuancer, det uskyldige hvide, over det blå og det helt mørke. Jeg er specielt lidt glad for den pinkish Pink Punk, som både har noget sødt og rocket over sig.

Det eneste, der faktisk kan udsættes på lakkerne er, at penslen ikke er afrundet. Det gør lakken lidt svær at styre. Men heldigvis er de pæne, og så kan man faktisk tilgive rigtig meget - og i øvrigt tilrette, når lakken først er tør.

Maybelline Color Show Vinyl kommer i fem farver til vejl. pris på 29,95 kr. 

ANNONCE
Maybelline Color Show - nu i vinyl
Del

Seneste nyt

Annonce