Aniston

Smæk på farverne med Colorshow

Maybelline har lanceret intet mindre end 32 nye lakfarver!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er meget glad for neglelak. Og nu her i forårs- og sommermånederne kan jeg ikke få nok at farver på neglene. 

Derfor er det også en ren fryd, at Maybelline nu lancerer intet mindre end 32 nye farver i deres nye Colorshow-serie.

Farverne spænder vidt. Men fælles for dem er, at der er smæk på farverne, og at de er inspireret af New Yorks "Urban surfers", som er unge, cool surfere, der arbejder i travle Big Apple til hverdag og tilbringer weekenden på stranden på Long Island.

De er cool - og det samme er de nye Maybelline Colorshow neglelak!
ANNONCE
Maybelline Colorshow kommer i 32 farver. Her fra venstre til højre: 265 Wine Shimmer, 749 Electric Yellow, 110 Urban Coral og 120 Urban Turquoise. - Smæk på farverne med Colorshow Maybelline Colorshow kommer i 32 farver. Her fra venstre til højre: 265 Wine Shimmer, 749 Electric Yellow, 110 Urban Coral og 120 Urban Turquoise.
Ikke nok med, at farverne er rigtig fede. Lakken er også nem at fordele på neglen, har en god børste og tørrer ret hurtigt.

Den har en god konsistens, der lægger sig jævnt på neglen. Og holdbarheden er overraskende god, idet den nemt holder sig pæn med blot et par lag i en lille uge.

Prisen er i øvrigt i den meget spiselige ende!


De nye Colorshow neglelakker fra Maybelline findes i 32 farver og forhandles til vejl. udsalgspris på 29,95 kr.
ANNONCE
Maybelline Colorshow 749 Electric Yellow - Smæk på farverne med Colorshow Maybelline Colorshow 749 Electric Yellow
Maybelline Colorshow 110 Urban Coral - mumsfilibaba! (Ring: Maria Black) - Smæk på farverne med Colorshow Maybelline Colorshow 110 Urban Coral - mumsfilibaba! (Ring: Maria Black)
Del

Seneste nyt

Annonce