Aniston

Lakker med effekt

Latex, Wax, Spiky, Metallic og Granite til neglene.

Seven Shades of Grey må have været tanken, da L'Oréal skabte de syv nye effektlakker, som den nye sæson byder på. Selvom alle lakkerne er grå, så er de dog på ingen måde kedelige.

L'Oréals nye Color Riche lakserie her til efteråret kan nemlig noget lidt særligt. De har hver især deres helt egen effekt. Der er Wax Effect-lakker, der nærmest ligner dryppet stearin på neglene, og som har et helt speciel mat og voks-agtigt look. Der er Latex Effect-lakkerne, som har en skinnende effekt. Der er Spikey Effect med struktur, Metallic Effect-lakker med fin shimmer, Og så er der Granite Effect med små flager, der får neglene til at ligne et badeværelsesgulv - på den gode måde, that is.

Det er en super fint lille kollektion med alt fra det mørkegrå og lidt dystre look til det lysegrå og mere lette. 

Jeg har eksperimenteret lidt med dem, og selvom jeg helst vil bruge en overlak, når jeg lægger neglelak, så kan det godt ødelægge den fede effekt på nogle af dem lidt. Specielt den lysegrå Wax Effect-lak (885 Aux Chandelles), som har et rigtig fedt og meget specielt look, når man lægger den, mister fuldstændigt sin effekt og bliver shiny, når den får en omgang overlak. Så selvom overlakken får neglelakken til at holde en dag ekstra, så bør den blive stående i badeværelsesskabet i denne sammenhæng.

L'Oréal Color Riche Dark Sides of Grey neglelakker har en veil. pris på 39,95 kr./stk. 

ANNONCE
Lakker med effekt
Del

Seneste nyt

Annonce