Aniston

Kure Bazaar

Lakker med pulp af træ, hvede, bomuld, kartofler og majs - men der er ikke meget øko over farverne!

Kure Bazaar Or Bronze og Coquette - Kure Bazaar Kure Bazaar Or Bronze og Coquette
Der er flere og flere lakmærker, der har fundet ud af, at vi forbrugere ofte gerne vil give lidt ekstra for, at vores neglelakker ikke indeholder alt for meget snask, som potentielt kan være skadeligt for os.

Således også Kure Bazaar, som er en helt ny generation af lakker, der primært er baseret på naturlige ingredienser såsom pulp fra hvede, træ, bomuld, kartofler og majs.

Det lyder måske en anelse for øko-flipper-agtigt til at være lækkert, men sådan forholder det sig slet slet ikke. For Kure Bazaar har virkelig lavet mange lakker, som er vildt fede i farverne. Heriblandt farven Or Bronze, som er en dyb dyb bronzefarvet, samt Coquette, som er en orangerød lak med fuld smæk på farven!

De to lakker er meget forskellige - ikke kun i udseendet men også i konsistens og holdbarhed. Hvor Or Bronze er vildt nem at lægge med få strøg og har en super holdbarhed, så er Coquette noget mere levende og med en knap så god holdbarhed. Men de er begge virkelig pæne, og så er jeg vild med, at man ikke bruger det uhandy låg, når man skal lægge lakken. Det piller man ganske enkelt af, og så er der en langt mere brugervenlig pensel inde i denne. Og jeg som troede, at låget var gået i stykker første gang, jeg skulle have lakkerne i brug - hø!

Kure Bazaar er i øvrigt det, man kalder 4-Free - nemlig uden formaldehyd, dibutyl pftalater, toulene og syntetisk kamfer. Og det fås ikke meget bedre - med mindre naturligvis, man går efter en 5-free lak.

Kure Bazaars sommerkollektion skulle i øvrigt være lige på trapperne, og den vil jeg da faktisk glæde mig til!

Se evt. flere billederne af lakkerne i galleriet!


Kure Bazaar forhandles bl.a. på Strutshop.dk til 125 kr.
ANNONCE
Kure Bazaar Or Bronze - Kure Bazaar Kure Bazaar Or Bronze
Kure Bazaar Coquette - Kure Bazaar Kure Bazaar Coquette
Del

Seneste nyt

Annonce