Aniston

Metallic er det nye sort

Sæsonens lakker skal være metallic - og så'n er det bare!

Metallics - her og der og alle vegne. Lakken på selve neglene er faktisk fra By K. De andre lækkerier er fra Depend Metallic-kollektionen. - Metallic er det nye sort Metallics - her og der og alle vegne. Lakken på selve neglene er faktisk fra By K. De andre lækkerier er fra Depend Metallic-kollektionen.

Skal sæsonens negle være røde, blå eller pastel? Ligemeget! Så længe de bare er metallic!

Det vrimler frem med metallic neglelak i alskens afskygninger og farver, og ofte er disse en del af en større kollektion med "almindelige" neglelakker.

Hos Depend Cosmetics er man dog gået all in og har lanceret en hel kollektion kun med metallic lakker. Den hedder, meget passende, Depend Metallic.

Uanset hvilken kulør metallic, man er ude efter, så er den faktisk i den nye Depend Metallic-kollektion. Der er de pink, de gyldne, de kølige, de varme og ja, dem midt imellem. Og det er en ret fed kollektion. Min favorit er nok 4043 Slapping Steel, som er en helt kold stål-metallic. Ret lækker!

Minilakkerne er nemme at lække og hey, skulle det ske, at metallic bare er total yt igen til næste sæson, så koster de kun 39 kr. stykket.

Tjek de individuelle farver ud i galleriet oven for.


Depend Metallic er i handlen til oktober.

ANNONCE
Depend Metallic 4043 Slapping Steel - Metallic er det nye sort Depend Metallic 4043 Slapping Steel
Del

Seneste nyt

Annonce