Aniston

POP ART dine negle

Miss POP neglelakker - små og i fine sommerfarver.

Det poppede er på comeback, og popkultur og pop art er (endelig) tilbage på mode- og skønhedsscenen.

Warhol og Lichtenstein har således ikke levet forgæves, og det har L'Oréal valgt at fastslå med bl.a. en helt ny serie neglelakker, som hylder farver, og som er lidt kække.

Serien hedder Miss POP og er en særlig sommerkollektion, der skal ses som en kærlig hilsen til slut 50'erne og 60'ernes skønne, farverige og vilde pop art.

Der er derfor dømt flashy farver i den nye Miss POP Color Riche Le Vernis serie.

Udover masser af farver og shimmereffekt, der fanger lyset rigtig fint, så adskiller Miss POP sig ikke fra de øvrige lakker i Color Riche Le Vernis serien.

De indeholder blot 5 ml; de har en virkeligt god børste, som gør det nemt at fordele lakken; to lag er rigeligt, fordi de dækker rigtig godt - og så ligger de i den meget budgetvenlige ende.


Miss POP Color Riche Le Vernis er i handlen til vejl. udsalgspris på 39,95 kr.
ANNONCE
Tre nye Miss POP lakker: 624 Island in the Sun, 218 Rose Aphrodisiac og 307 Lemon Shiver. - POP ART dine negle Tre nye Miss POP lakker: 624 Island in the Sun, 218 Rose Aphrodisiac og 307 Lemon Shiver.
307 Lemon Shiver: Masser af shimmer! (Ring: Maria Black) - POP ART dine negle 307 Lemon Shiver: Masser af shimmer! (Ring: Maria Black)
218 Rose Aphrodisiac: Fanger solens stråler og er meget iøjenfaldende! - POP ART dine negle 218 Rose Aphrodisiac: Fanger solens stråler og er meget iøjenfaldende!
Del

Seneste nyt

Annonce