Aniston

Depend Perfect Match

Miks, match og leg med nye og gamle lakker.

Depend Perfect Match
Depend lancerer sammen med deres fine sommerkollektion også to nye og mere specielle neglelakserier. En af dem er den nye Depend Perfect Match serie, der består af fire forskellige sæt med to lakker i hver. 

Hver lille pakke indeholder en farvet neglelak og en effektgivende overlak med fancy glitterflager. Til sammen giver Perfect Match-sættene et rigtig fint og funklende resultat - et perfekt match kunne man faktisk kalde det.

De fire sampakninger er meget forskellige i farverne og stilen, så jeg vil vove at påstå, at Depend har formået at lave noget til enhver smag og stil. Lakkerne er nemme at styre, og hvis man blot sørger for at lægge to lag af den farvede lak og et enkelt lag (evt. to, hvis man er den mere tålmodige type), så får man et rigtig fint resultat.

Det fede og specielle ved Perfect Match er i øvrigt, at effektlakken på en eller anden måde ligger meget pænere på neglen end så mange andre overlakker. Det er nemlig som om, glitterflagerne ligger inde i lakken og ikke oven på.

Min personlige favorit i serien er 6801 Golden Night, fordi den er lidt dyster og glamourøs på en og samme tid. Men de er nu alle ret så fine!


Se evt. flere fotos af Depend Perfect Match i galleriet.


Depend Perfect Match 6800 Winter Frost, 6801 Golden Night, 6802 Pink Cocktail og 6803 Grape Ice lander i handlen i disse uger til vejl. pris på 59 kr.
ANNONCE
Depend 6801 Golden Night - Depend Perfect Match Depend 6801 Golden Night
Del

Seneste nyt

Annonce