Aniston

Volum' Express The Falsies mascara

Maybelline New York introducerer nu en mascara, der er værd at vise frem.

Volum' Express The Falsies mascara
Maybelline New York lancerer nu en helt ny Falsies-mascara, der er endnu bedre end den tidligere model i serien - i hvert tilfælde, hvis du er til endnu mere volumen!

Den nye mascara har fået tilnavnet "Black Drama" - og det taler vel nok for sig selv.

The Falsies Black Drama giver nemlig masser af volumen og er baseret på samme formel samt har samme børste som den oprindelige the Falsies mascara. Men den nye sørger bare for endnu mere drama!

En vaskeægte femme fatale
Det nye (og dramatiske) er, at den nye Falsies-mascara indeholder ekstremt koncemtrerede sorte pro-keratin fibre, der giver vipperne en mere sort farve.

Herudover er den nye mascara en ægte femme fatale, der har et "strømpebånd", der gør den så fin, at den er værd at vise frem, når man nu alligevel lige skal lægge lidt ekstra makeup på sin vej.

Sort succes
The Falsies Black Drama er en super lækker mascara, der er nem at fordele på samtlige vipper på grund af den helt specielle, buede børste. Man kan simpelthen nå ud i alle hjørner og kanter, så man opnå et rigtig godt resultat!

Den klumper desuden ikke og forlænger vipperne flot.

Om den er meget mere sort end en almindelig sort mascara er svært at vurdere med det blotte øje. Men uanset farve så er det bestemt en god mascara, der er perfekt til en festlig aften i byen - eller bare lidt drama i hverdagen.

Falsies Black Drama lander i butikkerne i november 2010 til vejl. udsalgspris på 99,95 kr.
ANNONCE
Volum' Express The Falsies mascara
Del

Seneste nyt

Annonce