Aniston

Maybelline Color Tattoo 24HR

Farvekraftig nyhed fra Maybelline.

Jeg er endnu ikke stødt på fænomenet herhjemme, men da jeg for nyligt var i San Francisco, mødte jeg en del lækre chicks, der havde alvorligt pang på øjenskyggen!

De havde simpelthen indrammet øjet med kraftige farver, og det så knald godt ud!

Som sagt, er jeg endnu ikke stødt på nogle, der har været med på den bølge herhjemme, men det er måske fordi, Maybelline først nu lancerer deres nye produkt Color Tattoo 24HR, som gør det muligt at lave en virkeligt farvekraftig øjenmakeup, der skaber maksimalt blikfang.

Cremet øjenskygge i heftige farver
Maybelline Color Tattoo er en øjenskygge, der er helt cremet i konsistensen, hvilket gør det nemt at lægge en øjenmakeup, der bare sidder.

Det er en såkaldt cremegel-øjenskygge, som holder dagen lang, og som er nemmere at lave effekter med end en øjenskygge, der er pulverbaseret.

Color Tatto 24HR findes desuden i nogle heftige farver - og i nogle mere afdæmpede, som kan anvendes, hvis man eksempelvis vil lave smokey eyes.

Brug fingeren eller en hård pensel, når du skal lægge øjenskyggen. Det, synes jeg, giver det bedste resultat - og du slipper for at fedte din almindelige øjenskyggepensel ind i cremet tattoo-øjenskygge.

Color Tattoo 24HR findes i følgende farver:
Endless Purple
Eternal Silver
Eternal Gold
Turquiose Fever
Timeless Black
Permanent Taupe


Maybelline Color Tattoo 24HR lander i butikkerne i løbet af juni.
ANNONCE
Maybelline Color Tattoo 24HR
Maybelline Color Tattoo 24HR
Del

Seneste nyt

Annonce