Aniston

essie Sommer 2014

En kollektion, der vinder ved nærmere bekendtskab.

essie Sommer 2014
Da jeg først så essies nye sommerkollektion, tænkte jeg: Nå, men den er da fin! Ikke noget: Wow! Kapow! og I'm in looooove! 

På den måde er essie summer 2014 ikke som så mange andre af essies kollektioner. For den er egentlig ikke så elskelig ved første blik, som essies kollektioner plejer at være.

Samtidig er kollektionen ikke specielt sommerlig. Den er mere sådan lidt everywhere. Men på den anden side er det nok også de færreste, der går ud og shopper hele kollektionen på en gang eller kun bruger lakkerne sæsonbestemt.

essie summer 2014 er dog vokset rigtig meget på mig siden første øjekast, og der er faktisk nogle nye favoritter iblandt.

Kollektionen består bl.a. af farven urban jungle, som ser ret grå og konventionel ud, når den er i flasken, men som faktisk er noget så lækker, når den kommer på. I modsætning til mange andre lakker i lignende nuancer, er der intet rettelak eller kvajeblæk over denne! Den dækker rigtig fint med to lag, og den er jævn og rigtig pæn i farven.

Roarrrrange startede jeg faktisk med at lægge på tæerne, fordi den er sådan rigtig hot ass orange og dermed kommer til sin fulde ret på fusser i lækre sandaler. Men jeg blev så glad for den, at fingerneglene også lige fik en tur. Hot hot hot - and then some! Super fed til lige at peppe et outfit op med en helt orangerød farveklat.

Jeg havde egentlig stillet fierce, no fear lidt til side, fordi den ikke rigtig sagde mig noget. Men så fortrød jeg og lagde alligevel denne nougatbrune herlighed. Den er flot skinnende og dækkende, og så bliver man sådan lidt latte-tørstig og chokoladesulten af den. Pæn, klassisk og en farve, der faktisk passer til alt.

I kollektionen er desuden den hot turkise strut your stuff, der måske er den mest sommerlige lak i kollektionen, ruffles & feathers, som måske er den grønneste lak, jeg nogensinde har set, samt den flotte og meget pink haute in the heat.

Noget, der i øvrigt kan siges om hele den nye essie summer 2014 kollektion er, at lakkerne holder forbløffende godt! De dækker stort set alle rigtig fint med blot to lag (tre lag kan anbefales med fierce, no fear) og holder lige et par dage mere, end man forventer.

Se evt. alle lakkerne i essie summer 2014-kollektionen i galleriet.


essie summer 2014 collection er i handlen fra i dag til vejl. pris på 99,95 kr.
ANNONCE
essie urban jungle - essie Sommer 2014 essie urban jungle
essie roarrrrange - essie Sommer 2014 essie roarrrrange
essie fierce, no fear - essie Sommer 2014 essie fierce, no fear
Del

Seneste nyt

Annonce