Aniston

essie grow stronger

Helt uundværlig til dig, der (altid) bruger lak - og vil holde på både den og neglene.

Jeg har længe ville investere i en underlak, fordi jeg (stort set) altid har neglelak i den ene eller anden afskygning på, og fordi det sætter sine spor på neglene. Derfor er det også en stor fejl, at jeg ikke forlængst har anskaffet mig en sådan.

Men her stod jeg for nyligt i San Francisco i en butik, der var en mellemting mellem Matas, et apotek og en Netto, hvor de solgte essie-lak. Jeg spottede en lak, der hedder "grow stronger", som er til purøse negle. Og hvis der var noget, jeg havde, så var det virkeligt purøse negle!

De var flossede, grimme og blevet let gulige på grund af den konstante brug af neglelak (yes, I'm an addict!) - og manglen på brug af underlak.

Jeg hapsede grow stronger med i min indkøbskurv (sammen med en pakke Oreos og en vitamin water) og fik den for bare små 5 dollars (30 kr.), fordi lakken kun kostede lige omkring 9 dollars, og jeg havde været så heldig at få en voucher på 4 dollars (yeah!)

Tilbage på hotellet smurte jeg straks det første lag på og hold da op: Neglene så i løbet af ganske kort tid meget pænere og sundere ud.

Herudover føles de nu mere robuste. Og det bedste af det hele er, at når jeg lægger en (farvet) neglelak ovenpå, så holder den meget længere.

Mine damer, må jeg præsentere et af sommerens bedste køb: essie grow stronger!!


Jeg har forsøgt at finde "vidunderlakken" på en dansk webshop, så du kunne få samme gode oplevelse, hvis du selv har ødelagte negle. Men det har desværre ikke været muligt. 
ANNONCE
essie grow stronger
essie grow stronger
Del

Seneste nyt

Annonce