Aniston

essie sommerkollektion 2013

Flotte shimmer-lakker til årets varmeste måneder.

Sommeren er over os, og det samme er essies nye sommerkollektion for 2013.

Den nye kollektion består, traditionen tro, af seks nye lakker. Denne gang med shimmer, der glimter fint i sommersolen, i fem af dem.

essies sommerkollektion 2013 består i øvrigt af maritime pastelfarver, der passer godt til solskin, strand, vand og lune sommeraftener. Og som Essie Weingarten, der er kvinden bag essie, siger: "Denne kollektion er til kvinder i solskinshumør." Og om ikke andet kan man da komme i solskinshumør af de mange fine farver!
ANNONCE
essie sommer 2013 - essie sommerkollektion 2013 essie sommer 2013
Kollektionen består af:
naughty nautical: En marineblågrøn shimmerlak, der lyser op i solen.

the more the merrier: En saftig limegrøn - som i øvrigt er den eneste i den nye kollektion, som ikke indeholder små stykker glimmer.

sunday funday: Min absolutte favorit i kollektionen er denne koralfarvede shimmerlak, der vækker max opsigt!

full steam ahead: En mild pastelfarvet lilla med perlemorsglimmer.

the girls are out: Og det er de med en dyb fuchsia-pæonfarvet lak med shimmer.

rock the boat: En støvet blå neglelak med shimmer.

Alle lakker, bortset fra the more the merrier, indeholder shimmer og glimter flot, og de lægges med den typiske og virkeligt gode essie børste, som gør det så nemt at fordele lakken på neglen.

Lakkerne kræver alle blot 2-3 lag, men de rødlige nuancer holder bedre end de blålige, hvilket er ganske typisk.

Herudover kan shimmeren være en anelse genstridig at få af neglen. Men med neglelakfjerner med acetone går det alligevel ret nemt.

Alt i alt en flot og god sommerkollektion, der nok skal blive et hit blandt lak-lovers!


Så hello sailor!


essie sommerkollektion 2013 er i handlen nu til vejl. udsalgspris 99,95 kr. Forhandles bl.a. i Matas, Bahne, Esthetique, Salling og Magasin.
ANNONCE
sunday funday: Fantastisk koralfarvet lak med et snert af mandarin og shimmer. - essie sommerkollektion 2013 sunday funday: Fantastisk koralfarvet lak med et snert af mandarin og shimmer.
naughty nautical: Super smuk shimmer-lak, der er perfekt til sommerens modefarver. (Ring: Maria Black) - essie sommerkollektion 2013 naughty nautical: Super smuk shimmer-lak, der er perfekt til sommerens modefarver. (Ring: Maria Black)
Del

Seneste nyt

Annonce