Aniston

Sunde julegaver til ansigt og krop

Eksklusive gaveæsker fra Urtegaarden med økologiske kropsplejeprodukter.

I dag vælger mange virksomheder at give medarbejderne en personlig julegave i stedet for den traditionelle rødvin. Og her falder valget ofte på sundhed og wellness.
Sunde julegaver til ansigt og krop
Med to eksklusive gaveæsker fra Urtegaarden, som igennem mange år har produceret naturlige hudplejeprodukter, er der rig mulighed for at forkæle virksomhedens medarbejdere.

I den første gaveæske, som indeholder en ansigtsserum (30 ml) samt en kropsolie (100 ml), er der ingen farvestoffer eller konserveringsmidler.
Det intensive ansigtsserum, som er rigt på de vigtige essentielle fedtsyrer omega 3 og 6 samt vitaminer, stimulerer cellefornyelsen og virker aktivt mod rynker og tør hud. Serummet kan enten bruges dagligt under dag- og
natcreme eller som kur i en periode for at få huden mere velnæret og spændstig. Ansigtsproduktet er baseret på økologisk kæmpenatlys- og granatæbleolie samt A- og E-vitaminer og er 95 % økologisk.

Kropsolien med granatæbleolie har et højt indhold af antioxidanter, som stimulerer fornyelsen af celler. Samtidig virker den regenererende, opstrammende og meget plejende på alle hudtyper. Olien er baseret på
koldpresset økologisk hampe- og tidselolie, økologisk granatæbleolie, E-vitamin og økologisk, æterisk lavendelolie. Kropsolien er 97 % økologisk.
ANNONCE
Sunde julegaver til ansigt og krop
Den anden gaveæske byder på en A vitamincreme (50 ml) samt en
vitaminkropsolie (100 ml). Begge produkter er rige på A-vitamin, som har en genopbyggende og blødgørende virkning på huden samt olier  med et højt indhold af essentielle fedtsyrer. Ingredienserne i A-vitamincremen er 63 %
økologiske og baseret på økologisk tidsel- og rapskimolie, økologisk dyrket aloe vera juice, sqalane samt A- og E-vitaminer.

Vitaminkropsolien, der indeholder 95 %økologiske ingredienser, er rig på A- og E-vitaminer, der stimulerer cellefornyelsen og hudens elasticitet og spændstighed. De essentielle fedtsyrer er også med til at nære huden. Oliener baseret på koldpresset økologisk tidsel-, rapskim- og sesamolie, A- og E-vitamin, økologisk kæmpenatlysolie samt økologisk bergamot-, lime- og appelsinolie.

Vejledende pris på gavevæskerne i november og december 2008:
Ansigtsserum + granatæblekropsolie: kr. 179.
A-vitamincreme + vitaminkropsolie: kr. 179.
Enkeltvis koster produkterne kr. 99 pr. stk.

Yderligere oplysninger om kropsplejeprodukterne fås hos www.urtegaarden.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce