Aniston

Seks måder til at booste din selvtillid i sengen

Selvom du gerne ville, så er der hverken mulighed for at fjerne din appelsinhud eller tvinge din partner til at fortælle dig, at du er fantastiske i sengen, og at du gør ham eller hende helt vild i varmen. Du har dog mulighed for at hjælpe dig selv, hvilket du kan gøre ved at booste din selvtillid i soveværelset - og det kan bestemt have en lige så stor effekt som det førnævnte. Vi har sammen med RedApple.dk skrevet disse seks råd.

Læs “Fifty Shades of Grey”
Hvis du giver dig i kast med læse artikler, historier og bøger samt se film om sex, så kommer du automatisk til at tænke mere på sex og have mere sex, og det vil betyde, at det hurtigt bliver en mere normal del af dit liv. Det kan nemt hjælpe dig til at styrke dit forhold til din seksuelle side, og det vil også give dig en langt større selvtillid og et større mod til at være mere åben overfor din partner hvad angår sex.

Kend din krop og dine lyster
Det hele handler ikke om at kunne føle sig som en stjerne i soveværelset. Det handler lige så meget om at kunne være sikker nok på sig selv til at turde at udtrykke, hvad der tilfredsstiller dig og dit seksuelle behov. Den første faktor, der spiller ind, er at vide, hvad du gerne vil have, og hvad det er, der tænder og tilfredsstiller dig, når det kommer til sex. Det er noget, du er nødsaget til at eksperimentere med, hvilket du med fordel kan gøre gennem onani, da det er en god måde at eksperimentere på.

Husk på, at du er lækker
Inden du vælger at smide tøjet, så bør du gøre dig i stand. Du bør gøre et eller andet for at få dig til at føle dig sexet. Det betyder ikke noget, hvorvidt din partner lægger mærke til det eller ej, for det er noget, du gør for dig selv - ikke for din partner. Det handler om at give dig et selvtillidsboost, som vil resultere i, at du føler dig sexet, og du kan derved slippe alle dine hæmninger, fordi du er klar over, at du ser godt ud. Hvis du gør noget ud af dig selv, og du er klar over, at du ser godt ud, så får du helt automatisk mere lyst til sex.

Giv dig selv en peptalk
Er du én af de personer, der ikke er helt tilstede i selve øjeblikket, når du sex, fordi du har travlt med at tænke på alt muligt andet, som hvorvidt du ser dum ud i en bestemt stilling, eller om du ser pæn nok ud fra en bestemt vinkel, så bør du prøve at give dig selv en lille peptalk før sex. Du kan f.eks. meget passende lige snige dig ud på badeværelset, hvor du lynhurtigt kan minde dig selv om, hvor fræk du er. Det kan med tiden være med at skabe nye mønstrer i hjerne, som gør, at du helt automatisk stopper med at tænke på alt det negative, når du har sex.

Kravl altid op på hesten igen
Det hænder nok, at du igen ender i en situation under sex, hvor du føler sig usikker. Når det sker, så tag blot en dyb indånding og fokuser på dit åndedræt. Det vil både hjælpe på de krop og din sind, og det vil hjælpe dig til at fokusere på de steder, din partner rører ved dig, og hvor dejligt det faktisk føles. Det hjælper dig desuden også til at stoppe med kun at tænke på din partner og have fokus på hans eller hendes behov, for lige så snart du falder til ro og føler dig mere selvsikker igen, så vil jeres sex også ende i succes.

Stjæl stilen og lad dig inspirere
Det sidste tip på denne liste er noget, du kan gøre udenfor soveværelset, men som alligevel kan have effekt på dit sexliv. Det handler om, at du skal forestille dig, at du er en filmstjerne, der skal udføre en forførelsesscene. Hav tankerne på at gøre det samme, som de gør; det kan være en helt bestemt måde at snakke på eller ligge i sengen på. Du kan øve dig hele tiden, og des mere du øver dig og lever dig ind i rollen, des mere sexet vil du også komme til at føle dig.

ANNONCE
Seks måder til at booste din selvtillid i sengen
Del

Seneste nyt

Annonce