Aniston

Nemme, enkle og festlige julenegle

Det behøver jo ikke at være så svært.

Nail art har aldrig rigtig været min kop te. Ikke fordi der ikke findes mange fine og fancy typer nail art. Men for det første har jeg en idé om, at det tager vildt lang tid at lave, og for det andet så bliver det også en tand for pyntet til mig.

Alligevel synes jeg jo, at neglene skal have et lille ekstra pift ved særligt festlige lejligheder. Det kunne eksempelvis være ved årets julefrokost, til juleaften eller til nytår. 

Det er nemt, skaber blikfang, og så får det faktisk mange komplimenter med på vejen - også selvom det eneste, det kræver, faktisk er et lag glimmerneglelak ovenpå en ensfarvet lak men kun på lige knap den yderste halvdel af neglen.

Det kræver ikke tape eller andet. Bare en anelse koncentration, og så kan det lægges på et frisk lag neglelak eller på neglelak, som bare trænger til en lille opfrisker.

Der findes mange forskellige glimmerlakker, men dem, der fungerer bedst, er lakkerne med de lidt større flager glimmer, og dem, der desuden indeholder meget glimmer, så man ikke skal lægge flere lag på neglen, idet det så bliver lidt sværere at styre og desuden kommer til at ligge i et lidt for tykt lag på neglen.

Til det formål er The Body Shops helt nye lille juleneglelak-kollektion oplagt. 

De to nye juleglimmerlakker fra The Body Shop, som er i butikkerne i en begrænset periode, er for det første nemme at styre, og for det andet indeholder de lige den rette mængde glimmer, så de er nemme at lægge på det yderste af neglen uden at det bliver skævt og skørt at se på.

Herudover findes lakken med enten guld- eller sølvglimmer, så man kan matche smykker, tøj og humør.


The Body Shop Color Crush Nails Gold Sequins og Silver sequins forhandles hos The Body Shop.

ANNONCE
Nemme, enkle og festlige julenegle
Del

Seneste nyt