Aniston

Er det NU, det er vinterstøvlesæson?

Overgangen fra efterår til vinter forvirrer mig altid en smule.

Når man henter sit afkom på legepladsen i børnehaven, er det et helt kludetæppe af hhv. børn, der render rundt i jeans, trainers og sommerjakke, og unger, der ligner små marshmallows ved siden af med flyverdragt og vinterstøvler. Og både flyverdragt og varmestøvler synes at have været i brug i ugevis allerede.

Det er jo ikke, fordi jeg vil have, at mit barn skal fryse eller rende rundt med 11-taller om snuden, men jeg synes faktisk, at langt de fleste dage her i november foreløbigt har været ret lune. Og hvis mit barn allerede skal hoppe i vintertøjet nu, så er jeg bange for, at han smelter, og jeg ved desuden ikke, hvad jeg så skal give ham på, når vi rent faktisk runder de minus 10 grader, og det rent faktisk er koldt.

På den anden side af weekenden tænker jeg dog, at vi så småt skal have indviet vinterstøvlerne. Vi skal nemlig teste et par vinterstøvler fra Bundgaard i år, og de er korte, hvilket vil være perfekt til den del af vinteren, hvor der ikke ligger en halv meter sne. 

Vi har haft lave vinterstøvler før, og det har vi faktisk været ret glade for, fordi de giver en del mere bevægelsesfrihed end høje støvler. Og når vi de fleste vinter i Danmark faktisk ikke rigtigt har sne, der ligger i mere end allerhøjst et par centimeter, så er den slags lave støvler perfekte. Støvlerne luner på fødderne, og på resten af benet har man jo flyverdragt og lange uldunderbukser, der kan sørge for at holde på varmen.

Det er i øvrigt rigtig fedt, at Bundgaard også laver vinterstøvler i andre farver end i sort og i brun.

Bare fordi det er vinter, behøver det hele jo ikke at være så farveløst. Og ja, det kan godt være, skidt med tiden er mere at se på et par blå støvler, men heldigvis synes jeg, at nubuck normalt er ret nemt at holde, hvis bare man tørrer det med en fugtig klud af og til. Nå ja, og så i øvrigt sørger for at imprægnere støvlerne med jævne mellemrum samt give dem en omgang bivoks, når de trænger.

Desuden er jeg begejstret for den høje forsål på snuden, som tidligere har vist sig meget praktisk på både vinterstøvler og overgangssko, fordi børn jo tilsyneladende bare konstant har trang til at trække deres skosnuder henad asfalten.


Vinterstøvlerne i farven Sea Blue fra Bundgaard hedder model Moot og forhandles bl.a. på Bundgaards egen webshop.

 

Støvlerne er modtaget til test, men holdningerne er helt vores egne.

ANNONCE
Er det NU, det er vinterstøvlesæson?
Del

Seneste nyt

Annonce