Aniston

MyMy

Lækre clutches fra det nye danske accessories-brand MyMy.

Pæn, enkel og fin clutch fra MyMy i den skønneste mint-grønne farve. 400 kr. - MyMy Pæn, enkel og fin clutch fra MyMy i den skønneste mint-grønne farve. 400 kr.
Jeg mangler simpelthen en lækker clutch i min taskesamling, så det har jeg været lidt på udkig efter på det seneste.

Tidligere i dag fik jeg så en mail om det helt nye accessoriesbrand MyMy Copenhagen, som netop er blevet lanceret, og som står bag de skønneste af slagsen!

Clutchene fra MyMy er oven i købet til at betale, og så er det da skønt med print og pasteller her til de kolde måneder.

Udover flotte clutches har de i øvrigt også introduceret en række pæne totes, iPad covers, tørklæder og leggings - bl.a. i slangeskind, som jo må siges at være blandt mine favoritprint.

MyMy Copenhagen er et mere end lovende nyt accessoriesbrand, som jeg personligt lige vil holde et vågent øje med!


Se mere om MyMy på webshoppen Henny and My, hvor der bl.a. også kan shoppes favoritter som Lanvin og Lommé.
ANNONCE
Egentlig er modellen vist en toilettaske i den fineste blush-pink, men den ser også ud til at kunne klare en tur i byen! 650 kr. - MyMy Egentlig er modellen vist en toilettaske i den fineste blush-pink, men den ser også ud til at kunne klare en tur i byen! 650 kr.
Kan man få nok af slangeskind? Næh! Denne skønne sag fra MyMy koster blot 400 kr. - MyMy Kan man få nok af slangeskind? Næh! Denne skønne sag fra MyMy koster blot 400 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce