Aniston

På farten

Fuld fart gennem byen på en forårsdag i de gode gåsko.

På farten
Livet i storbyen er pulserende, lækkert, en tand forurenet og på alle måder inspirerende.

Da jeg lige var flyttet til København og faktisk en del år frem, brugte jeg rigtig meget tid på at gå rundt i byen. Jeg spændte gåskoene på i stedet for at tage bussen eller S-toget (metroen fandtes først senere), og jeg kunne faktisk gå adskillige kilometer, fordi jeg tog mig tiden til det.

Så fik jeg en travl hverdag - og en endnu travlere hverdag, da jeg blev mor, og så begyndte jeg at cykle med 140 km/t på Københavns (sommetider ikke helt vedligeholdte) cykelstier, og jeg glemte helt mine rigtig gode gåture.

På det seneste er jeg dog så småt begyndt at prioritere mig selv lidt igen. Og jeg har derfor igen taget mig tid til at gå! Gå gennem byen med god fart på, møde mennesker, hapse en latte to go fra Riccos og så ellers bare gå. Det føles rart, frit og enormt afstressende - så længe man vel at mærke ikke får vabler undervejs.

Pssst ... De seje (og viirkeligt gode) gåsko, som egentlig er løbesko, er fra Merrells forårs- og sommerkollektion. Ingen lang og afstressende gåtur i de københavnske gader uden rigtig gode sko!
ANNONCE
På farten
På farten
På farten
På farten
Del

Seneste nyt

Annonce