Aniston

Forårsforelskelser fra en skofetichist

Det er næsten så frækt, som det lyder.

Hvis jeg skal klemme et eneste par sko mere ind i soveværelset, så eksploderer det måske. Ikke desto mindre kan jeg altid finde en undskyldning for at købe sko. Man mangler jo altid lige et par nye sneakers, loafers, heels, sandaler, pumps eller ankelstøvler. Eller er det bare mig?

I den kommende forårssæson kan jeg sandsynligvis heller ikke styre mit skoforbrug. Jeg kan lige så godt lade være med at prøve, for jeg har allerede set mange af de nyheder, der kommer i butikkerne, og der er nok 50 par, der BØR blive mine ... Mindst!

To mærker, jeg bl.a. holder skarpt øje med fra sæson til sæson, er Gola og Sperry, som altid lige formår at friste med et enkelt par eller tre, og den kommende sæson ser ikke ud til at blive nogen undtagelse - tværtimod. For hvis de der Gola med hawaiiblomster og minimum et par Sperry loafers ikke skal bo hjemme hos mig, så ved jeg da ikke hvad! 

Det lugter af forår, og jeg kan lide det! Men tag selv et kig i galleriet, og fortæl mig så, at de ikke alle er meget likeable!

Når de fede sko lander i handlen inden længe, så oplyses nærmeste forhandler på tlf.: 39 16 33 33.

ANNONCE
Forårsforelskelser fra en skofetichist
Del

Seneste nyt

Annonce