Aniston

Sejlerskoene indtager sommeren 2013

Sperry Top-Sider: Klassiske og 100 pct. street cool.

Da jeg var barn i midt 80'erne, valsede jeg ganske ofte rundt i mine fine hvide sejlersko.

Og egentlig lever jeg rent modemæssigt efter devisen om, at hvis man har været med på en modebølge én gang i sit liv, så skal man ikke være med på den, når den igen bliver moderne.

Der er dog få undtagelser, og denne undtagelse vil jeg gerne gøre for Sperry, som står bag noget, der godt kunne være sæsonens lækreste sejlersko.

Sperry Top-Sider er skåret efter den velkendte sejlersko-tradition, fordi Sperry faktisk er et firma med intet mindre end 75 år på bagen. Men det, der gør Sperry sailors ekstra hotte lige nu, er, at de også kommer i nogle meget funky versioner, som passer perfekt til trenden på gaden.
ANNONCE
Mere street bliver det vist ikke! Sperry Top-Sider i dyreprint. - Sejlerskoene indtager sommeren 2013 Mere street bliver det vist ikke! Sperry Top-Sider i dyreprint.
Sejlerskoene indtager sommeren 2013
Udover at være "to-die-4" rent designmæssigt, så er man ikke i tvivl om, at man har fået fingrene i et par virkeligt gode sko, når man stikker fødderne i et par Sperry.

Sjældent oplever man faktisk så meget komfort på ét og samme sted - i hvert fald når der ikke som sådan er tale om en sportssko. Men Top-Siders har altså en virkelig god sål og masser af affjedring. Samtidig er de bløde at gå i og giver rigtig god støtte til foden.

Kvaliteten er således ikke til at tage fejl af, og man kan gå byen tynd i dem - og samtidig flashe deres virkeligt skønne design.

Køb dem dog gerne, så de strammer lidt. De giver sig lynhurtigt, så de passer foden perfekt!


Sperry Top-Sider Multi Animal i ponyskind har en vejl. udsalgspris på 1.600 kr. Nærmeste forhandler oplyses på 39 16 33 33.
ANNONCE
Sperry kan det der med at kæle for detaljerne. - Sejlerskoene indtager sommeren 2013 Sperry kan det der med at kæle for detaljerne.
Det er ikke til at tage fejl af, at Top-Siders ER sejlersko. Meeen, der er nu alligevel sket meget siden 80'erne. - Sejlerskoene indtager sommeren 2013 Det er ikke til at tage fejl af, at Top-Siders ER sejlersko. Meeen, der er nu alligevel sket meget siden 80'erne.
Sperry Top-Sider i den mere grålige og sorte udgave - og præcis lige så fede! - Sejlerskoene indtager sommeren 2013 Sperry Top-Sider i den mere grålige og sorte udgave - og præcis lige så fede!
Sperry Top-Sider i en mere klassisk udgave. Vejl. udsalgspris 1.100 kr. - Sejlerskoene indtager sommeren 2013 Sperry Top-Sider i en mere klassisk udgave. Vejl. udsalgspris 1.100 kr.
Er man mindre til sejlersko men stadig til virkelig god komfort pakket ind i masser af coolness, så står Sperry også bag herresko i bl.a. ponyskind. Model Delancey har en vejl. udsalgspris på 1.500 kr. - Sejlerskoene indtager sommeren 2013 Er man mindre til sejlersko men stadig til virkelig god komfort pakket ind i masser af coolness, så står Sperry også bag herresko i bl.a. ponyskind. Model Delancey har en vejl. udsalgspris på 1.500 kr.
Sperry Top-Sider er måske nok cool lige nu. Men faktisk har brandet mere end 75 år på bagen.

Det hele begyndte nemlig i 1935 ved en isglat sø i New England, hvor sejler Paul Sperry så sin hund løbe over isen.

Sperry bemærkede hundens sikre stil på den glatte is og blev dermed inspireret til at efterligne poternes mønster på en sål - nemlig den såkaldte razor-cut sål, som ses på rigtig mange sejlersko i dag.

Sperry Top-Sider er da også bl.a. kendt for netop de skridfaste såler, som både er ganske handy på båden og i byen.

Brandet er mest kendt blandt sejlere, men de stilsikre sejlersko har også gennem årene bevæget sig mere og mere ind i modebilledet.

Se mere om Sperry Top-Sider her. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce