Aniston

Webshop crush: Dewiese.dk

Angulus, Bundgaard, Plae og en masse andre favoritter samlet ét sted.

Ved det umiddelbare kig, ser den ikke ud af meget. Men skindet bedrager, som så ofte før, og når man dykker ned i materien, så er det et slaraffenland af gode mærker, lækre designs og alt, hvad hjertet kan begære til kvinder, børn og mænd. 

Jeg har først for nylig opdaget den danske webshop Dewiese.dk. Til gengæld har jeg så brugt en del tid på shoppen siden! Her er nemlig samlet nogle rigtig gode mærker inden for specielt fodtøj til både voksne og børn.

Der er Angulus, Petit by Sofie Schnoor, Bundgaard, de gode strømper fra Melton, Falke, Pom Pom, Havainas og meget mere, og de to damer, der står bag shoppen har formået at indkøbe de helt rigtige styles fra mærkerne, så man får det hele serveret og sorteret for sig.

Jeg ender ofte med at shoppe på specielt engelske webshops, også selvom jeg udmærket godt ved, at man skal støtte det danske. Der er bare langt mellem snapsene, når det gælder danske webshops, synes jeg. Men Dewiese.dk er en af de gode. Så tjek den ud, hvis du savner en lækker efterårsboot eller vinterstøvler til kiddo. Man får 5 pct. rabat, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, og der er gratis levering, hvis man køber over 998 kr. - og det kommer man nemt til ;-)

ANNONCE
Webshop crush: Dewiese.dk
Del

Seneste nyt

Annonce