Aniston

"Strik" - strik dine egne accessories til efterår og vinter

Bøgerne "Strik ... Huer, vanter, strømper, pandebånd" og "Strik ... Ponchoer, capes, tørklæder, sjaler" hjælper dig på vej.

"Strik" - strik dine egne accessories til efterår og vinter
Er du ferm med et sæt strikkepinde? Så er det nu, du skal kaste dig ud i din helt egen produktion af efterårs- og vinteraccessories.

Med bøgerne "Strik - Ponchoer, capes, tørklæder og sjaler" og "Strik - Huer, vanter, sokker & pandebånd" kan du få inspiration til DYI-accessories af den fineste slags.

Strik - Huer, vanter, sokker & pandebånd
Pandebånd er geniale, fordi de ikke helt ødelægger frisuren og desuden desuden giver luft til toppen, hvis du er typen, der cykler hurtigt gennem byen. Herudover har pandebånd været på listen over fornuftige med hotte accessories gennem de seneste par vintre.

I den nye strikbog "Strik - Huer, vanter, sokker & pandebånd" finder du bl.a. en række opskrifter på nogle fine af slagsen. Og nogle af dem er så nemme, at du kan strikke et pandebånd på en aften.

Bogen indeholder også opskrifter på smarte huer med bl.a. klapper og stjerner, hængehuer og hue med bomber samt opskrifter på både lange og korte strømper, benvarmere, fingerløse handsker og luffer med norske mønstre, som kræver lidt fingerfærdighed.

Bogen indeholder således intet mindre end 35 opskrifter med både nemme og lidt sværere projekter.

Der har desuden sneget sig enkelte hæklede modeller ind i hver bog som eksempelvis en hæklet halsedisse i muslingemønster, et hæklet halstørklæde i store, bløde (firkanter) og hæklede luffer.
ANNONCE
"Strik" - strik dine egne accessories til efterår og vinter
STRIK – ponchoer, capes, tørklæder & sjaler
Samtidig med bogen om vanter, huer, strømper, padebånd og de andre småting, er bogen om de lidt større strikkeprojekter også udkommet.

Den byder på strikkeopskrifter til lækre ponchoer, som kan bruges hele året.

Her finder den passionerede strikke-fashionista en skøn vamset poncho, der er strikket i tykt naturuld, en stribet poncho strikket i det blødeste alpacauld, en let både strikket og hæklet poncho, som kan bruges over sommerkjolen.

Bogen indeholder også opskrifter på fine små capes, flotte sjaler med hulmønstre, halsedisser, snoods, lune tørklæder og meget mere.

Bogen indeholder hele 33 opskrifter, og der er både nemme opskrifter til begynderen og lidt mere avancerede til den garvede strikker.

Det funky strik
Bøgerne er det perfekte eksempel på, at strik også kan gøres super funky og lækkert. Og mon ikke de kan give inspiration til egne kreationer også.

Så følg i Henrik Vibskov og Mads Nørgaards fodspor, og hop i det hjemmestrikkede i den kommende sæson. Det er hot på mere end en måde!


"Strik"-bøgerne indeholder opskrifter fra bl.a.strikdesignere som Rachel Søgaard, Stine Hoelgaard Johansen og Louise Klindt. Bøgerne er udgivet af Forlaget Politiken og koster 200 kr./stk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce