Aniston

Prikken over i'et

Sæsonen byder (også) på lækre accessories til poderne.

Mega fede solbriller fra Mini Rodini hos Youheshe.dk. Pris 280 kr. - Prikken over i'et Mega fede solbriller fra Mini Rodini hos Youheshe.dk. Pris 280 kr.
Det er lige ved og næsten, at vi kan pakke de varme huer, hatte og halstørklæder væk. Men jeg synes jo ikke, at poden skal snydes for lækre accessories af den grund.

En lille cap, et bælte, nye sunnies eller en funky sommerlig hue, der stadig holder hovedet lidt varmt i foråret, skal der til. Og det vrimler med fristelser derude.

Se bare dem, jeg har fundet frem til i sæsonens fine nye designs.


Se evt. flere af sæsonens lækre accessories til børn i galleriet.
ANNONCE
Skøn bæltetaske og cap fra Petit by Sofie Schnoor, pris 349 kr. og 249 kr. - Prikken over i'et Skøn bæltetaske og cap fra Petit by Sofie Schnoor, pris 349 kr. og 249 kr.
Cool cap fra Limited by Name It, pris 129,95 kr. - Prikken over i'et Cool cap fra Limited by Name It, pris 129,95 kr.
Til den lille gentleman. Lækkerier fra et af mine favoritmærker: Scotch Shrunk. Pris 229 kr. og 149 kr. - Prikken over i'et Til den lille gentleman. Lækkerier fra et af mine favoritmærker: Scotch Shrunk. Pris 229 kr. og 149 kr.
Til den trendy spirrevip, der har tendens til at tabe bukserne. Fra Scotch Shrunk. Pris 249 kr. - Prikken over i'et Til den trendy spirrevip, der har tendens til at tabe bukserne. Fra Scotch Shrunk. Pris 249 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce