Aniston

MRJ Hands-free bags - designeren bag

Aniston.dk mødte designeren bag det spændende accessories brand MRJ under modeugen i København.

Italiensk-fødte Josephine Raffaella Magno, der er designeren bag MRJ, i en af sine egne cool hands-free veste. - MRJ Hands-free bags - designeren bag Italiensk-fødte Josephine Raffaella Magno, der er designeren bag MRJ, i en af sine egne cool hands-free veste.
Modeugen i København er mangt og meget. Det er bl.a. en tradefair i Bella Center under navnet CIFF, hvor en lang række både danske og udenlandske brands mødes for at sælge deres spændende designs og nyheder til indkøbere fra butikker rundt omkring i Danmark og resten af verden.

MRJ Hand-Free Bags var også med til CIFF - og det var første gang, at det helt specielle accessories brand var repræsenteret på dansk jord.

Vi mødte designeren, Josephine Raffaella Magno, som står bag brandet til en snak om MRJ, idéen bag, det fede ved danskerne og visionerne omkring brandet.

MRJ er endnu ikke så kendt på det danske marked. Hvad er din idé bag brandet?
- Jeg har altid været vild med accessories. Og jeg har bl.a. arbejdet med prototyper for Valentino og Louboutin, hvor kvaliteten altid var i højsæde. Så på den måde er det den idé om kvalitet, jeg har bygget videre på. Jeg har blot ført tanken om, at accessories skal kunne mere ind over designet, fordi jeg er vild med funktionalitet!

Så det er håndfrie tasker udført som veste, slips, tørklæder etc., som alle er udført i det blødeste italienske læder. Samtidig har jeg arbejdet en del med recycling, fordi jeg ikke kan lide at smide noget ud. Derfor er mine gamle favoritjeans eksempelvis blevet til en vest med indbyggede lommer - ligesom vestene i læder er det.

Det er med andre ord accessories, der gør det muligt at have det mest nødvendige på sig - uden at man behøver at have en taske med i hånden.
ANNONCE
Cool asymmetrisk vest med kæder på ryggen - og naturligvis indbyggede lommer til necessities. - MRJ Hands-free bags - designeren bag Cool asymmetrisk vest med kæder på ryggen - og naturligvis indbyggede lommer til necessities.
Men hvorfor skal en taske være håndfri?
- Det er da smart at kunne have alt det nødvendige på sig og dermed have hænderne fri. Det er enormt rart, når man handler ind, er på rejse eller eksempelvis er i byen, hvor det bare er irriterende konstant at have en taske i hånden. Og der, hvor jeg kommer fra, er tasken altså ofte væk, hvis man lægger den fra sig i blot nogle få sekunder ...

Samtidig skal en håndfri taske naturligvis være behagelig at have på. Derfor prøver jeg også selv alle modellerne på, når jeg har designet dem. Jeg skal sikre mig, at de sidder, som de skal, og falder rigtigt.
ANNONCE
Endnu en af Josephines bløde og lækre kreationer. - MRJ Hands-free bags - designeren bag Endnu en af Josephines bløde og lækre kreationer.
Hvorfor er det interessant for MRJ at komme ind på det danske marked?
- Danmark handler meget om design! Jeg er vild med det minimalistiske, dansk design står for, for det betyder også, at det er funktionelt!

Derudover er jeg vild med, at for eksempel København er sådan en grøn by. I cykler alle sammen, og det er simpelthen så fint. På den måde tror jeg, at MRJ og Danmark er et rigtig godt match.


Hvem er pigen, som bruger dine designs?
- Hun er vel et sted mellem 25 og 35 år. Hun er altså yngre, og så er hun en bypige.

Det er i hvert fald det billede, jeg ser i Wien, hvor vi normalt har hjemme. Mange af mine veninder og bekendte og deres veninder og bekendte bruger deres håndfrie tasker, når de er i byen eller skal rejse, fordi de kan lide designet og funktionaliteten. Taskerne har lidt kant og kan bruges både over en blazer eller jakke, fordi vestene er designet, så de falder godt, uanset om man bruger dem over en bluse eller en frakke.


Hvad er din vision for fremtiden?
- Nu vil jeg jo nødig afsløre for meget. Men efter at jeg er færdig med tasker, så vil jeg nok kaste mig over andre accessories. Men det vil stadig være med funktionaliteten, kvaliteten og komfort i fokus. Kaster jeg mig eksempelvis ud i at designe sko, så vil det ikke bare være en sko ... 


MRJ Hands-Free Bags forhandles endnu ikke i Danmark. Men du kan se mere og købe de flotte designs på deres egen hjemmeside.
ANNONCE
Asymmetrisk vest med kæder og nitter på skuldrene. - MRJ Hands-free bags - designeren bag Asymmetrisk vest med kæder og nitter på skuldrene.
En af Josephines recycle-designs. - MRJ Hands-free bags - designeren bag En af Josephines recycle-designs.
Til herrer med sans for funktionalitet har Josephine designet slips i det blødeste læder og med plads til kreditkort. - MRJ Hands-free bags - designeren bag Til herrer med sans for funktionalitet har Josephine designet slips i det blødeste læder og med plads til kreditkort.
Del

Seneste nyt

Annonce