Aniston

Optimer barnets beklædning i tiden før vinteren

Tiden mellem sommer og vinter er en velkendt affære for enhver mor, og den kendetegnes typisk ved beklædningen, der aldrig passer helt til vejret. Det kan være svært at finde balancegangen mellem solidt tøj, der beskytter barnet mod vinden, men samtidig ikke holder på varmen i sådan grad, at barnet får en ubehagelig trang til at klæde sig af.

Det danske brand Hummel designer mange jakker til børn med det formål at være praktiske og pæne på samme tid.

Vælger man en tyk jakke som det yderste lag, kan det være smart at give barnet en tilpas varm trøje på under og dermed ikke byde nogen unødig sygdom indendørs, hvis barnet skulle få lyst til at tage jakke af.

Jakkerne fra Hummel kommer i korte og lange varianter, og de giver dermed mulighed for at kombinere barnets beklædning forskelligt. En lang variant giver varme på størstedelen af kroppen, og man kan dermed give barnet uldunderbukser med et par regnbukser på uden over i stedet for at vælge en skibuks-variant, som hører vinteren til.

Drop jakken, vælg anorakken
Hvis man gerne vil undgå at barnet smider sin jakke i efteråret, kan man overveje en jakke, der er sværere for barnet selv at få af. Hummel laver en anorakvariant med skrå lynlåse. Det vil sige, at det bliver en udfordring for barnet at få jakken af. Anorakken kommer derudover med en aftagelig pelskrave – altså kan jakken ændres en smule alt efter, hvilket vejr man går i møde.

Mange ved, at uld er dejlig varmt, og at det derfor er smart at iføre sit barn i uld. Der findes utrolig mange typer af uld, deriblandt den ikke-kradsende merinould, som netop er kendt for at være behagelig at have på, og samtidig er den utrolig blød. Hvis man kan finde beklædningsgenstande i merinould til sit barn, kan man derfor undgå et barn, der fryser.

Hvis du har lyst til at undersøge nærmere, giver artiklen her en beskrivelse af, hvordan du optimalt set kan klæde dit barn på – store som små.

Tjek også sundhedsplejerskens råd til påklædningen af barnet i efteråret.

ANNONCE
Optimer barnets beklædning i tiden før vinteren
Del

Seneste nyt

Annonce