Aniston

Mere farve, mindre tristhed - Zuzunaga

Fede og farverige tekstiler til hjemmet.

Der er perioder, hvor jeg fylder i tøjskabet. Perioder, hvor der er fokus på smykkeskrinet, og tider, hvor jeg ikke kan gå forbi et børnetøjsstativ uden at hive ned fra bøjlerne.

I denne mørke tid, hvor man er mere inde, og det hele handler om hygge, tæpper og en god bog ved stearinlysets skær, får jeg som oftest lyst til at gøre en hel masse indenfor hjemmets fire vægge.  

Lige nu er jeg da også både på jagt efter nye lamper, en praktisk og pæn reol og så nogle tekstiler, som kan være med til at sætte lidt farve på det lille hjem.

Når det handler om de bløde, farverige tekstiler, er det spanske interiørbrand Zuzunaga et rigtig godt bud. 

Bag brandet Zuzunaga står Christian Zuzunaga, som har en forkærlighed for at zoome helt tæt ind på ting, så man ikke længere kan se helheden men i stedet ser tingene i pixels. 

Zuzunaga er da vist også mest kendte for deres pixels puder i friske farver. Men kollektionen rummer også så mange flere farverige skønheder - bl.a. nogle helt fantastiske plaider, skønne puder i Merino uld samt forskellige badeværelsestekstiler og gadgettilbehør.

Zuzunagas mønstre og farver er præcis, hvad man har brug for i hjemmet i en kedelig og grå tid. Og personligt bliver jeg aldrig færdig med at gå på opdagelse i de lækre designs.

Zuzunaga forhandles bl.a. på Decorateshop.dk

ANNONCE
Mere farve, mindre tristhed - Zuzunaga
Del

Seneste nyt

Annonce