Aniston

Playmobil fylder rundt

40 år på bagen og stadig en legetøjsfavorit.

Playmobil var en stor favorit for mig, da jeg var barn. Jeg husker levende min store Playmobil-samling med heste, venlige spøgelser, indianere og andre legevenner med den klassiske Playmobil-frisure. 

Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg da naturligvis skulle være med til at fejre Playmobils 40 års fødselsdag, da den tyske legetøjsgigant forleden inviterede til festivitas i anledningen af den runde dag.

Playmobil fejrer dog ikke kun deres runde fødselsdag med os "gamle" fans. De fejrer naturligvis også med deres nuværende og noget yngre fans. Derfor har de lanceret fire nye og særlige jubilæumsæsker med yderst fine sager, der inspirerer til leg. Der er et ridderunivers, et prinsesseunivers, en landlig æske med ponyer samt en æske med fine brandmandsting.

Samtidig er Playmobil kommet med nogle fede "blind bags" med forskellige figurer, som man kan samle, og som man også kan mikse på kryds og tværs. Herhjemme er "blind bags" jo altid noget af det mest spændende legetøj, man kan komme i nærheden af (med mindre man naturligvis får det samme indhold to gange, så er skuffelsen stor), så Lillemanden er tosset efter at få fingrene i nogle af Playmobils fine poser med fede figurer - bl.a. en klovn, Elvis, Zorro, feer, prinsesser og mange flere. Han er først lige begyndt at lege med Playmobil - og det han har, har næsten 40 år på bagen, fordi det er faderens. Så det hele er lidt hyggeligt og nostalgisk og magisk, når det handler om Playmobil - både for den ene og den anden generation.

Se de fire nye jubilæumsæsker i galleriet - og se i øvrigt, om du kan genkende nogle af de gode gamle figurer fra barndommen. Suk! Nostalgi ...

ANNONCE
Ja! Der var kage! Og ja! Jeg spiste et stort stykke! :-) - Playmobil fylder rundt Ja! Der var kage! Og ja! Jeg spiste et stort stykke! :-)
Del

Seneste nyt

Annonce