Aniston

[Konkurrence] Lego Chima

Det populære legetøj er (endelig) blevet til en serie.

5 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film A/S - [Konkurrence] Lego Chima Foto: Nordisk Film A/S
Lego har en forbløffende evne til at finde på koncepter, som fejer benene væk under børnene med et snuptag, og som forældrene også elsker, fordi vi alle har været vilde med Lego, da vi var børn, og fordi Lego bare synes at blive ved med at holde fast i de gode gamle værdier samtidig med, at de opfinder nye, spændende verdener.

Således også med Lego Chima, som med rekordfart er blevet hot legetøj blandt både store og små.

Og selvom sønnike kun lige fylder 3 år i juli, så er han allerede fan, og hans største ønske er Lego Chima-legetøj! 

Derfor har han også de seneste måneder bedt og bedt om at få lov til at se Chima på YouTube eller Netflix, men det har forældrene ikke kunnet imødekomme, fordi det fine nye univers med de seje dyr endnu ikke var blevet lavet til en film eller serie.

Men det er de nu! Og Lego Chima er netop udkommet på dvd med fire fine afsnit, som handler om den magiske fantasiverden, der er befolket af dyreklaner, der alle forsøger at få magten over naturressourcen "Chi".

Mere, mere, mere, mor!
Lego Chima episode 1-4 er dog kun starten, for der er hele 20 afsnit i serien, som bliver udgivet af Lego i samarbejde med Nordisk Film.

Og har man set Lego Ninjago, ved man, at man ikke bliver skuffet, for animationen er i top! Både Ninjago og Chima er meget tro mod Legos legetøjsunivers samtidig med, at der er tilføjet gode historier, som fænger med det samme - og det gælder for både voksne og børn.

Sønnikes kommentar til de første fire afsnit i Chima-serien var da også: Mere, mere, mere, mor! Så det gik rent ind, og alle hans forventninger syntes at blive indfriet.

De øvrige dvd'er i serien bliver udgivet i efteråret 2013 og i januar 2014.


Chima afsnit 1-4 er udkommet på dvd den 28. maj 2013.


***VIND LEGO CHIMA PÅ DVD ***
Deltag i lodtrækningen om den første Lego Chima dvd (episode 1-4) på dvd lige her.

Alt, du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål og udfylde kontaktinfo, så deltager du i konkurrencen.

Sidste svarfrist: 20. juni 2013.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE