Aniston

Julekalendre, hygge og logistik

Nu går julehyggen snart løs.

Jeg husker fra min egen barndom, hvor meget julekalenderen egentlig betød for julehyggen op til juleaften. De mørke morgener, hvor man stod lidt ekstra tidligt op for at have tid til at gå rundt og åbne låger i det meget lyserøde pigeværelse. Det var dengang, en papkalender var uforholdsmæssigt sjov, fordi der var et foto inde bag ved. Jeg har lidt på fornemmelsen, at børn i dag ser verden lidt for meget i 3D til at synes, at den slags er fedt.

Da jeg var barn, havde jeg altid mere end en julekalender. Ja, jeg husker faktisk julemåneder, hvor der både tre og fire chokoladekalendre, en pakkekalender, en håndfuld papkalendre og ... ja ... Det tog sin tid at komme igennem.

Herhjemme har Lillemanden også mere end en kalender. Han har fået en Smarties chokoladejulekalender og en fed LEGO City julekalender af mine forældre, han har den fede bObles julekalender med Jagten på juleglæden, og så kommer nissen naturligvis på besøg med LEGO minifigurer, små Haribo-poser og små Playmobil-poser etc.

Vores morgener er en tand mere travle, end de var i mit eget barndomshjem, så vi kommer nok til at gøre det sådan, at nissens gave kan pakkes op om morgenen. Chokolade- og LEGO kalenderen må åbnes efter børnehaven, og de små poser i Jagten på juleglæden kalenderen åbnes, inden vi skal i seng, så vi kan læse den tilhørende historie som godnathistorie.

Selvom der går lidt planlægning og logistik i den i nutidens travle børnefamilie, så er jeg sikker på, det bliver vanvittigt hyggeligt, og jeg glæder mig også selv til hvert øjeblik af det!

ANNONCE
Julekalendre, hygge og logistik
Del

Seneste nyt

Annonce