Aniston

Slanted Kabuki

På skrå med makeupbørsten.

Der findes makeup-pensler, pudderkvaste, og så findes der Kabuki børster. Sidstnævnte har jeg personligt længe været fan af, fordi jeg synes, det er det nemmeste at styre - både når det drejer sig om at påføre pudder og blush på kinderne.

Men der er mange forskellige typer Kabuki børster eller Kabuki Brushes på markedet. Nogle har syntetiske hår, andre naturlige. Nogle er bløde, andre er mere stive i hårene. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg havde, indtil for nylig, aldrig prøvet en Slanted Kabuki Brush, der egentligt bare betyder, at selve børsten er skåret på skrå.

The Body Shops Slanted Kabuki Brush er da også en af nyhederne, som The Body Shop kun lige for nyligt har sendt ud i butikkerne. Men på ganske kort tid er den blevet en af mine sikre favoritter i forbindelse med morgenens makeup-rutine.

For Slanted Kabuki Brush er tilpas blød i hårene uden at være slatten, og så er den meget nem at fordele både pudder og blush med. Det skrå penselhoved, som er lavet af syntetiske hår, og som dermed er nemmere at holde ren, gør det nemlig muligt at forme blushen med nogle lette strøg, hvilket kan være sværere med en almindelig Kabuki Brush.

Jeg bruger specielt Slanted Kabuki Brush til blush og så en lige udgave til pudderen. Men den skrå Kabuki kan sagtens bruges til begge dele. Og så er den i øvrigt perfekt at bruge sammen med The Body Shops anden nyhed Shimmer Bauble, som er fine små kugler, der indeholder shimmer, og som kan kan fordele efter lyst på både ansigt, i kavalergangen eller på skuldrene.

Shimmer Bauble giver en rigtig fin glød, og sammen med Slanted Kabuki er den blandt mine personlige makeup-favoritter lige nu.
ANNONCE
The Body Shop Slanted Kabuki Brush koster 175 kr., og Shimmer Bauble koster 245 kr. hos The Body Shop - Slanted Kabuki The Body Shop Slanted Kabuki Brush koster 175 kr., og Shimmer Bauble koster 245 kr. hos The Body Shop
Slanted Kabuki
Slanted Kabuki
Del

Seneste nyt

Annonce