Aniston

Million Carats Collection

L'Oréal Paris' nye og festlige julemakeup er i handlen snart.

Million Carats Collection
L'Oréal ringer julen ind i næste uge. Og det gør de med en fin og festlig kollektion under navnet The Million Carats Collection.

Makeup-kollektionen rummer spændende nyheder til øjne, læber og, naturligvis, negle. Og der er en del glimmer over feltet!

Den nye Million Carats Collection består bl.a. af to nye limited edition mascaraer. Den ene, Volume Million Lashes Top Coat Glimmer, er en topcoat til dine vipper. Den kan simpelthen lægges oven på den vanlige yndlingsmascara for et fint, festligt og holografisk glitter-look.

Den anden, Volume Million Lashes Golden Black, er en sort mascara, der er tilsat små fine guld-partikler, der giver vipperne et ganske let guldskær, som kan fanges af lyset.

I serien findes desuden to underskønne læbestifte. Sparkling Amethyst (no. 287) er en dyb, blommefarvet lækkeri med et strejf af perlemor. Organza (no. 236) er en appetitvækkende karamelfarvet læbestift med en smule glimmer.

Sidst, men ikke mindst, indeholder Million Carats Collection naturligvis også to glimmerlakker, der kan bruges som både top coats eller direkte på neglen.

Det drejer sig om den midnatsblå Saphyr Lurex (no. 909) og den strålende guldlak, Gold Lurex ( no. 910). 


Hele The Million Carats Collection fra L'Oréal Paris findes på hylderne fra uge 48 til vejl. udsalgspriser på 39,95 kr. for lakkerne, 99,95 kr. for læbestifterne samt 139,95 kr. for mascaraerne.
ANNONCE
Million Carats Collection
Million Carats Collection
Del

Seneste nyt

Annonce