Aniston

Oriflame til fejlfri hud

Det glemte beautybrand kan endnu.

Oriflame til fejlfri hud
Jeg husker tydeligt, da jeg var barn, og min mor modtog postordrekataloget fra Oriflame, og vi så sad og gnaskede kataloget med diverse skønhedssager igennem og krydsede af, hvad vi skulle bestille.

Siden er der løbet meget vand under broen, der er (vist) ikke noget, der hedder postordre længere, og jeg havde faktisk, indtil for nylig, glemt alt om, at Oriflame eksisterede.

Men så kom der en brilliant lille nyhed i form af et lille concealer kit fra Oriflame ind i mit liv, og den er jeg faktisk blevet lidt glad for.

Oriflame Beauty Conceal Kit er en tredelt concealer, der er skabt til at dække på tre forskellige måder.

Der er dermed en grøn, en gul og en "hudfarvet" del i kittet, og de er hver i sær beregnet til at dække tre forskellige problemområder, som mange af os døjer med i ansigtet.

Den grønne concealer neutraliserer rødme. Jeg bruger den på kinderne, ved næsen og andre steder, hvor jeg har tendens til at blive rødmosset. 

Den gule concealer er lys og derfor oplagt til at fjerne de der mørke rander, der nemt opstår under øjnene. Den er meget nem at arbejde med, man skal blot huske ikke at trykke for hård og gnide rundt i det meget sensitive område, som huden under øjnene udgør.

Den "hudfarvede" concealer kan bruges til resten af de områder på huden, som man helst ikke vil vise omverdenen. Det kan være en lille bums eller andet, som lige skal dækkes. Her er det i øvrigt vigtigt, at man ikke bare fylder concealer på i rå mængder, fordi man så nemt kommer til at lukke urenheden inde i huden, og det skal man for guds skyld ikke!

Når jeg er færdig med at duppe concealer på med en lille børste, lægger jeg en foundation eller BB Cream ovenpå, og det giver et rigtig fint og jævnt resultat.

Oriflame Beauty Conceal Kit fungerer både direkte på huden og oven på en primer. Den er bare nemmere at fordele, hvis man bruger primer først. Og så synes jeg i øvrigt, det kan være en god idé at alliere sig med en lille makeupsvamp, som gør arbejdet med den endnu nemmere, når man først har duppet den på huden.


Oriflame Beauty Conceal Kit forhandles på Oriflames webshop (fagre nye verden!) til vejl. pris på 130 kr.
ANNONCE
Oriflame til fejlfri hud
Del

Seneste nyt

Annonce