Aniston

Tre af sæsonens flotteste røde

Uhm ... Røde neglelakker ...

Det ser ud til, at vi ikke kan komme udenom de røde lakker dette efterår. I hvert fald er de flotte, hotte røde neglelakker alle steder.

Eftersom jeg er tosset med rød neglelak året rundt, er jeg bestemt begejstret for trenden, og min beskedne neglelaksamling indeholder allerede adskillige røde favoritter. Men derfor kan man jo godt forøge samlingen lidt med nogle af sæsonens nyeste røde herligheder.

De tre pæneste, jeg endnu er stødt på i dette efterår, kommer fra danske By K. neglelak, Nilens Jord og L'Oréal Paris.

By K. No. 72 Confidence er den pæneste røde shimmerlak. Den er, som alle andre By K.-lakker, 5-free (helt fri for formaldehyd, kamfer, toluen, formaldehyd-resin og parabener), vegansk og cruelty free, og så går hele salget af netop denne lak til dyrevelfærdsorganisationen Anima. Total win-win, hvis man er vild med pæne negle og søde dyr og lakker, der holder sig pæne i lang tid.

Nilens Jord No. 654 Red Chili er en helt klassisk rød neglelak. Den er passer til ALT, og så er den i øvrigt også fri for bl.a. formaldehyd og parabener. Den har en virkeligt pæn shine og en rigtig god holdbarhed.

Når J-Lo kan, så kan jeg også! L'Oréal Paris har lanceret en hel serie af røde og rødlige herligheder i en limited edition kollektion, der hedder Exclusive Collection Pure Reds. Serien er designet i samarbejde med bl.a. J-Lo, som har lagt navn til en pæn rød lak med helt let shimmer-effekt. Du skal i Matas for at få fingrene i den. Til gengæld koster den kun 39,95 kr., og der kan købes en matchende J-Lo læbestift, hvis læberne skal matche kløerne.

Beklager hyggebelysningen på billederne, men der har godt nok ikke været meget shine over lyset de seneste mange dage. Hurra for røde neglelakker, der kan få efteråret til at føles lidt rarere!

ANNONCE
Tre af sæsonens flotteste røde
Del

Seneste nyt

Annonce