Aniston

Sæsonens øjenskygger

Forårsnyheder fra Nilens Jord, e.l.f. Cosmetics og The Body Shop.

Foråret er her! Det er sikkert og vist. Og sammen med foråret kommer også de fine nye farver inden for makeuppens verden.

Inden for bl.a. øjenskygger lanceres der netop nu en række rigtig fine nyheder.

Vi har samlet nogle af de spændende, fine, friske og forårsagtige øjenskyggenyheder neden for.

Paletter specielt til din øjenfarve
Budget makeupbrandet e.l.f. Cosmetics har lige nu mere end 900 forskellige produkter i deres shop. Og der kommer hele tiden nye til.

I denne sæson lancerer de bl.a. en serie af øjenskyggepaletter specielt designet til de forskellige øjenfarver.

Eye Enhancing Eyeshadow findes således i seks forskellige sammensætninger, der hver især passer specielt til den farve øjne, man har.

Har du eksempelvis blå øjne, kan du vælge i mellem to forskellige paletter, og det samme gælder for dem med brune øjne og dem med hasselnød/grønne øjne.

Paletterne giver rig mulighed for at f
ANNONCE
Lækker, lys nyhed fra e.l.f. Cosmetics: Blue Eyes 1 - Sæsonens øjenskygger Lækker, lys nyhed fra e.l.f. Cosmetics: Blue Eyes 1
Endnu en fin øjenskyggepalette fra e.l.f. Cosmetics: Blue Eyes 2 - Sæsonens øjenskygger Endnu en fin øjenskyggepalette fra e.l.f. Cosmetics: Blue Eyes 2
Eye Enhancing Eyeshadow fra e.l.f. Cosmetics er både nem at bruge og meget alsidig. - Sæsonens øjenskygger Eye Enhancing Eyeshadow fra e.l.f. Cosmetics er både nem at bruge og meget alsidig.
"Skriv" øjenskyggen på
e.l.f. Cosmetics står også bag den noget anderledes øjenskyggenyhed: Jumbo Eyeshadow Stick.

Ved første øjekast ligner den nye Jumbo Eyeshadow Stick mest en buttet børneblyant eller en meget tyk kajal. Men det er altså en øjenskyggepen, som gør det muligt at male øjenskyggen direkte på øjenlåget.

Øjenskyggen i pennen er en helt cremet én af slagsen, og selvom man måske kan have den mistænkt for at være besværlig at bruge, så er det faktisk enormt nemt at fordele farven på øjenlåget i den mængde, man måtte ønske. Jumbo Eyeshadow Stick kan således bruges til både at lave smokey-effekt og til et mere naturligt og let look.

Den nye øjenskygge-pen findes i ti farver og indeholder E-vitamin til pleje af øjenlågene.


Jumbo Eyeshadow Stick fra e.l.f. Cosmetics har en vejl. udsalgspris på 23 kr. og forhandles på e.l.f.'s onlineshop.
ANNONCE
Jumbo Eyeshadow Stick i farven Feeling Lucky. - Sæsonens øjenskygger Jumbo Eyeshadow Stick i farven Feeling Lucky.
Del

Seneste nyt

Annonce