Aniston

By K forår og sommer 2013

Fuld knald på farverne - og en række klassikere.

Det er forår, og det betyder, at neglene skal have en omgang pasteller og pangfarver!

Og hvis man vil have mange og meget alsidige farver at vælge imellem, kan man passende skele til det danske neglelakbrand By K, som står bag en spændende forårs- og sommerkollektion fyldt med nyheder og nogle velkendte klassikere.

I alt 30 farver er der i By K's kollektion for denne sæson, og der er overordentligt mange lækkerier i mellem.

Er man eksempelvis til jordfarver og pasteller, er der flere forskellige muligheder, og det skorter heller ikke på de lækre, sommerlige pang-farver i kollektionen.

I det hele taget er neglelakkerne fra By K virkeligt fine, gode og nemme at bruge - og så er de danske, dejlige, fri for diverse giftigt snask og ikke testet på dyr.

Fremadrettet vil By K i øvrigt lancere to kollektioner om året og fire årlige limited edition kollektioner med specielle lækkerier.


By K neglelakkerne har en vejl udsalgspris på 79 kr. og forhandles bl.a. her.

Se mere om By K på deres facebook-side.
ANNONCE
By K har visse farver, som er gengangere fra sæson til sæson, og lancerer desuden nye sæsonfarver løbende. - By K forår og sommer 2013 By K har visse farver, som er gengangere fra sæson til sæson, og lancerer desuden nye sæsonfarver løbende.
46 Wisteria Blue: Lys turkisblå farve med masser af spræl! - By K forår og sommer 2013 46 Wisteria Blue: Lys turkisblå farve med masser af spræl!
34 Bittersweet Mint er en skøn, mat kulør, der passer til både hverdag og fest, alle outfits og til både sommer og vinter. - By K forår og sommer 2013 34 Bittersweet Mint er en skøn, mat kulør, der passer til både hverdag og fest, alle outfits og til både sommer og vinter.
53 Imperial Sparkling er en super hot glimmerlak med både små og lidt større glitterflager. Her brugt som topcoat oven på Bittersweet Mint. - By K forår og sommer 2013 53 Imperial Sparkling er en super hot glimmerlak med både små og lidt større glitterflager. Her brugt som topcoat oven på Bittersweet Mint.
37 Bellflower Peach: En sart og lækker kulør, der passer perfekt til forårets og sommerens sarte tendenser. - By K forår og sommer 2013 37 Bellflower Peach: En sart og lækker kulør, der passer perfekt til forårets og sommerens sarte tendenser.
48 Crazy Passion er en vaskeægte PANG-farve. Super god at kombinere med eksempelvis 37 Bellflower Peach. - By K forår og sommer 2013 48 Crazy Passion er en vaskeægte PANG-farve. Super god at kombinere med eksempelvis 37 Bellflower Peach.
Samtlige 30 By K-farver. Kan man andet end at blive i forårshumør? - By K forår og sommer 2013 Samtlige 30 By K-farver. Kan man andet end at blive i forårshumør?
Del

Seneste nyt

Annonce