Aniston

Efterårsgrå fra Nilens Jord

Den nye neglelak fra Nilens Jord er perfekt til efterårets lidt mørkere look.

Vi går mørkere tider i møde, og det betyder, at vi godt kan finde de mere dunkle farver frem i både tøjet og på neglene.
Efterårsgrå fra Nilens Jord
De grålige farver har været hotte på neglene et stykke tid.

Men nu lancerer Nilens Jord deres bud på de hotte mørke farver, der matcher efterårets lidt mere dystre outfits.

Vi har testet den grå nuance, som har en flot blå-grå farve, der giver et lidt råt udtryk og samtidig giver flot glans til neglene.

Den anden nye farve er en endnu mørkere nuance, hvis du mere er til det helt dystre.

Råt, men uden alt det grimme
Lakken fra Nilens Jord er næsten heldækkende ved første lag, hvis du sørger for ikke at spare på den. Men hvis du vil være helt sikker på at have helt farvede negle, kræver det sandsynligvis to lag lak, som hos de fleste andre neglelakke - selvom et enkelt lag holder forbløffende godt! 

Det første lag tørrer dog heldigvis meget hurtigt, så det er stadig muligt lige at lægge en omgang neglelak, inden man skal ud af døren - også selvom der måske skal to lag til.

Neglelakken fra Nilens Jord er desuden både paraben- og parfumefri samt uden formaldehyd etc. Den dufter desuden lige knap så skrapt som mange andre typer neglelak - selvom alle neglelak på en eller anden måde lugter nasty...

Lakken fra Nilens Jord er herudover forbløffende let at få af neglene igen!

De to nye farver er virkeligt super flotte, giver et råt udtryk og masser af glans til neglene. De vil således være perfekte til lige at fuldende efterårets look, hvis det hele gerne må have lidt kant.
ANNONCE
Efterårsgrå fra Nilens Jord
Fuldend looket på øjnene
Når du så er i gang med efterårets flotte dunkle farver, kan du jo lige toppe looket med en af de nye flotte øjenskygger fra Nilens Jord, som også findes i lækre, dunkle nuancer.

De nye øjenskygger i dystre farver er samtidig matte og føles ultrafine at påføre på øjenlåget.

De er nemme at kombinere og lette af blende og tone ud.

Nilens Jord neglelak findes i farverne 666 Grey og 676 Black til vejl. udsalgspris på 99,95 kr. Mens Niles Jord øjenskyggen findes i farverne Dusty Lavendar, Smokey Black, Light Green og Dark Green til vejl. udsalgspris på 119 kr. Begge produkter lanceres i uge 35.
ANNONCE
Del

Seneste nyt