Aniston

Festlige makeupnyheder fra The Body Shop

Find din indre party-diva frem med skønne makeupnyheder til den festlige sæson.

Lige om lidt går det løs med julefrokoster, julefester, julereceptioner, julekomsammener og naturligvis nytårsaften og alle festlighederne omkring denne.

Denne festilige tid kræver næsten lidt ekstra festlig makeup, og det er The Body Shop udemærket klar over. De har nemlig lanceret en ny makeup-serie, som har et dejligt festligt twist - og som både indeholder gamle kendinge i nye, festlige farver og nye spændende speciel edition makeupprodukter.

Den nye glimtende festmakeup-serie er inspireret af de sidste nye farver og nuancer fra modeverdenens catwalk og indeholder en blanding af jordfarver med glimmer og glitter tilføjet.

I serien findes bl.a. "Dazzling Rocks", som er en nyhed, der udgør en krukke med perler af kobber og guld, som man kan bruge til at give glød til eksempelvis kinder, tindinger eller kavalergang. Det giver et ret fint og festlig look, som er perfekt til sæsonens mange festligheder, hvor man gerne vil se lidt frisk og preppy ud.

Herudover indeholder serien også øjenskyggepaletter til eksempelvis smokey eyes, der indeholder fire øjenskyggenuancer, som man trin-for-trin kan lægge ud fra guiden på bagsiden og med hjælp ra de små minipensler, der medfølger.

The Body Shop har derudover valgt igen at lancere "The Sparkler", som er en fin lille flaske med funklende støv, som er lige til at sprøjte i ansigtet, på kroppen eller i håret.

Hele serien er meget fin og festlig, og så er der hverken brugt ekstrakt fra insektskaller eller knuste skaldyr i udarbejdelsen af serien, for som The Body Shop siger: Vores kærlighed til dyrene indbefatter også insekter, kryb og kravl.


Priseksempler fra serien:
4-step Smokey Eyes Paletter 245 kr., Metallic Eye Definer Pencil 85 kr., Dazzling Rocks 175 kr., The Sparkler 195 kr.
ANNONCE
Den festlige nye serie fra The Body Shop indeholder så godt som alle de dele, der skal til, for at skabe et flot festlook. - Festlige makeupnyheder fra The Body Shop Den festlige nye serie fra The Body Shop indeholder så godt som alle de dele, der skal til, for at skabe et flot festlook.
Dazzling Rocks er helt klart en nyhed, som nok skal blive en succes. - Festlige makeupnyheder fra The Body Shop Dazzling Rocks er helt klart en nyhed, som nok skal blive en succes.
Del

Seneste nyt

Annonce