Aniston

Brazil Nut - it's back!

The Body Shop har, efter utallige opfordringer, fået Brazil Nut-serien tilbage i butikkerne.

Fjerner man et produkt fra hylderne, resulterer det sommetider i blot et par små brum fra kunderne. Andre gange er der ramaskrig! Og det har der været over, at The Body Shop i sin tid tog Brazil Nut-serien markedet.

Derfor har det samvittighedsfulde beautybrand nu valgt igen at satse på serien - og tilmed gjort den endnu bedre end tidligere.

Og der kan da heller ikke herske tvivl om, at Brazil Nut-serien dufter intet mindre end fantastisk!

Duften er både rund og mild og lidt fed. Brazil Nut-serien dufter ganske enkelt af en peruviansk regnskov lige efter et ordenligt regnskyl. Og det er egentlig ikke så sært, for Brazil Nut indeholder paranød, som netop gror dybt inde i den peruvianske regnskov.

Og hvorfor så lige paranød? Fordi nøddens hudplejeegenskaber er helt unikke, og fordi den indeholder en stor koncentration af antioxidanter.

Brazil Nut-serien indeholder en Cream Scrub, Body Butter, Shower Cream, Eau de Toilette, Body Mist, Soap og, som noget nyt, en Beautifying Oil.

Og ja ... Hvis du synes, der dufter lidt af regnskov, når du går rundt i København, så er det bare, fordi jeg er i nærheden ;o)


Brazil Nut-serien er netop kommet i handlen hos The Body Shop.
ANNONCE
Brazil Nut-serien er tilbage hos The Body Shop - nu også med den lækre Beautifying Oil, som giver fugt til både krop og hår, og som ikke fedter. - Brazil Nut - it's back! Brazil Nut-serien er tilbage hos The Body Shop - nu også med den lækre Beautifying Oil, som giver fugt til både krop og hår, og som ikke fedter.
Man kan næsten se på den, at den gør godt på huden! - Brazil Nut - it's back! Man kan næsten se på den, at den gør godt på huden!
Del

Seneste nyt

Annonce