Aniston

Honey Bronze dig til en lækker kulør

The Body Shop har lanceret tre spændende nyheder i deres Honey Bronze serie.

Du kender måske allerede The Body Shops Honey Bronze-serie, som landede i butikkerne for en sæson eller to siden.

Serien er perfekt netop nu, hvor vi skal til at vise huden frem, men hvor vi også savner lidt kulør og en tan, som tillader, at vi viser arme og ben frem i forårssolen. 

Nu er Honey Bronze-serien, der i forvejen består af både en Dry Oil, Brilliance Powder, en Bronzing Gel til ansigtet og lip gloss, netop blevet udvidet med tre nye tilføjelser.
ANNONCE
Honey Bronze dig til en lækker kulør
I serien findes allerede én Honey Bronze Shimmering Dry Oil, som giver huden et lækkert, varmt bronzeskær, men nu er der netop blevet tilføjet endnu en Dry Oil, som er mere gylden, og som er perfekt til at tilføre lidt glimtende glamour til huden i specielt aftentimerne.

Herudover har The Body Shop introduceret en Honey Bronze Shimmer Lip Balm, som, i modsætningen til Honey Bronze Lip Gloss, er mere til blot at fugte læberne og give dem et let glimmerlook.

Honey Bronze Bronzing Powder er en super pudder, og denne har nu fået en makeover, så selve pudderen er designet som strukturen i en bikube.

Alle produkterne, nye som "gamle", indeholder Community Fair Trade honning, som tilfører huden fugt og glød.


Honey Bronze serien forhandles i The Body Shop til vejl. udsalgspris fra 85 kr.
ANNONCE
Shimmering Lip Balm (85 kr.) dufter let af honning og er den perfekte følgesvend til solrige dage. - Honey Bronze dig til en lækker kulør Shimmering Lip Balm (85 kr.) dufter let af honning og er den perfekte følgesvend til solrige dage.
Honey Bronze pudderen (135 kr.) er super skøn, dækker fint og findes i 4 forskellige nuancer. - Honey Bronze dig til en lækker kulør Honey Bronze pudderen (135 kr.) er super skøn, dækker fint og findes i 4 forskellige nuancer.
Del

Seneste nyt

Annonce