Aniston

Nu' det jul igen hos The Body Shop

Julen er på trapperne - og vi tog forskud på herlighederne.

Der er lige over tre måneder til jul, men hvorfor ikke skyde julen i gang i god tid?

Det gjorde Aniston.dk sammen med The Body Shop i går, hvor skønhedsbrandet med det store hjerte og den gode samvittighed havde inviteret til julehygge i september.

Der var glögg, ginger cupcakes, sne, mistelten, juletræer og, ikke mindst, masser af beautygrej!!

Det bli'r en god jul!
The Body Shop lancerer en masse nye makeup-produkter, julegaveideer, nye hudplejeserier og gode projekter i anledningen af den kommende festlige sæson.

Heriblandt skønne gaveæsker med både nyheder og klassikere, som er gode til pakkekalendergaver og julegaver til venner, familie og alle de andre, du holder af.

Få et sneak-peak på nogle af nyhederne nedenfor - og i galleriet.
ANNONCE
At give glæde er super skønt! Specielt når det indebærer lækkert beautygrej! - Nu' det jul igen hos The Body Shop At give glæde er super skønt! Specielt når det indebærer lækkert beautygrej!
Smukke modeller iført The Body Shops spændende makeup-nyheder. - Nu' det jul igen hos The Body Shop Smukke modeller iført The Body Shops spændende makeup-nyheder.
Fine skønhedsnyheder fra The Body Shop. - Nu' det jul igen hos The Body Shop Fine skønhedsnyheder fra The Body Shop.
Små cupcakes med jule-look! - Nu' det jul igen hos The Body Shop Små cupcakes med jule-look!
Julekugler med Body Butter og Lip Butter.  - Nu' det jul igen hos The Body Shop Julekugler med Body Butter og Lip Butter.
Den top lækre beauty julekalender er naturligvis i butikkerne igen i år. - Nu' det jul igen hos The Body Shop Den top lækre beauty julekalender er naturligvis i butikkerne igen i år.
The Body Shop gør altid både meget for natur og mennesker. Og der blev pakket gaver ned til folk, der ellers ikke mærker, det er jul. - Nu' det jul igen hos The Body Shop The Body Shop gør altid både meget for natur og mennesker. Og der blev pakket gaver ned til folk, der ellers ikke mærker, det er jul.
Del

Seneste nyt

Annonce