Aniston

Bekæmp urenheder med tea tree oil

Nyhed fra The Body Shop er hård mod urenheder men nænsom mod huden.

Når man har tendens til uren hud, kan gode råd være dyre. Urenheder er nemlig ikke nødvendigvis kun noget, man slås med, når man er teenager. Jeg venter eksempelvis stadig på at forlade puberteten til trods for en efterhånden fremskreden alder.

Men der er altså nogle midler, som har en specielt god effekt på urenheder. Et af disse er tea tree oil, som har en naturligt rensende og antibakteriel effekt.

Det har The Body Shop tidligere bevist med deres Tea Tree Pore Minimiser, som er super effektiv mod grimme og synlige porer, og nu gør de det igen med en helt ny ansigtsvask: Tea Tree Cool & Creamy Wash.
ANNONCE
Tea Tree Cool & Creamy Wash ser ikke ud af så meget, men den er godt nok effektiv mod urenheder! - Bekæmp urenheder med tea tree oil Tea Tree Cool & Creamy Wash ser ikke ud af så meget, men den er godt nok effektiv mod urenheder!
Den nye Tea Tree Cool & Creamy Wash er en cremet ansigtsvask, som man ganske enkelt bruger i badet om morgenen eller som afrensning om aftenen. 

Man fornemmer straks, at den friske ansigtsvask renser ansigtet i dybden, og at den fjerner alt, hvad der hedder fedtethed, snask og makeup. Den efterlader således både huden forfrisket og helt ren.

Og mens mange effektive ansigtsrens kan gøre huden lidt udtørret, så føles huden faktisk i stedet blød og let fugtet efter, at man har brugt Tea Tree Cool & Creamy Wash.

Den er således både virkelig effektiv og samtidig helt mild mod huden. Og man fornemmer allerede effekten første gang, man bruger den.

Er du dog slet ikke til duften af tea tree oil, skal du holde dig langt væk, for den dufter meget af den karakteristiske olie. Og sørg desuden for guds skyld for ikke at få noget i øjnene, for det svier rigtig meget!!


Tea Tree Cool & Creamy Wash indeholder Community Fair Trade Teatreeolie og forhandles hos The Body Shop til 90 kr. 
I serien findes desuden: Tea Tree Lotion (110 kr.), Tea Tree Toner (80 kr.), Tea Tree Pore Minimiser (135 kr.) og Tea Tree Oil (60 kr.)
ANNONCE
Skum blot op med vand og afrens huden. - Bekæmp urenheder med tea tree oil Skum blot op med vand og afrens huden.
Del

Seneste nyt

Annonce