Aniston

Colour Crush dine læber

24 nye og spændende farver lander hos The Body Shop i dag!

Jeg bruger egentlig sjældent læbestift. Jeg forsøger igen og igen, men det er ligesom om, at jeg aldrig rigtig har fundet den rette kulør, som jeg har lyst til at bruge mere end nogle gange.

Men jeg elsker folk, der er gode til læbestift, og jeg ville så gerne selv være bedre til det og være mere modig på læbestiftfronten.

Da jeg dog stødte på The Body Shops nye Colour Crush Lipstick måtte jeg prøve. Jeg er nemlig vild med Colour Crush øjenskyggerne, der er så lækre, lette og alsidige.

Og jeg kunne måske godt vænne mig til at dyrke læbestift lidt mere med denne nye serie ... Måske ... :)
ANNONCE
The Body Shop lancerer i dag 24 nye Colour Crush læbestifte i butikkerne. - Colour Crush dine læber The Body Shop lancerer i dag 24 nye Colour Crush læbestifte i butikkerne.
Den nye Colour Crush Lipstick-serie fra The Body Shop erstatter med hele 24 nye farver den velkendte Colourglide-serie. Men det behøver man ikke at være bedrøvet over, for de 24 nye farver spænder virkeligt bredt. De findes i rdølige nuancer, pinke nuancer og i au natural nudes til den mere nedtonede stil.

Samtidig er farverne i Colour Crush-serien både intense og spækket med farvepigmenter.

Læbestifterne er fugtgivende og helt bløde og lækre at bruge, og så smager og dufter de ganske let og lækkert. 

De er naturligvis velegnet til vegetarer, ikke testet på dyr, og så indeholder de Community Fair Trade ingredienser, så man kan smukkesere sig med god samvittighed.


Colour Crush Lipsticks forhandles hos The Body Shop fra i dag.
ANNONCE
Colour Crush 201, Red Hot Raspberry, - meget pink og meget funky! - Colour Crush dine læber Colour Crush 201, Red Hot Raspberry, - meget pink og meget funky!
Del

Seneste nyt

Annonce