Aniston

Colour Crush

The Body Shop har lanceret hele 30 nye øjenskygger, der er lige til at blive forelskede i.

Øjenskygge handler ikke længere bare om at få lidt skygge omkring øjet. Øjenskyggen må tværtimod gerne være lidt vildt og farverigt - og man må gerne kunne se, at man rent faktisk har øjenskygge på!

Det blev bl.a. tydeligt ved flere af årets modeuger rundt omkring i verden, hvor der var knald på øjenskyggerne på de forskellige catwalks.

Og til at understøtte den tendens har The Body Shop nu lanceret en hel serie af øjenskygger, der gør det muligt at lege med hele 30 farver på kryds og tværs.

De nye Colour Crush fra The Body Shop findes i alt mørke til lyse farver, som skinnende og matte, og det fede ved dem er bl.a., at den farve, man ser, når man står med øjenskyggen i hånden, er præcis den farve, som man også får, når man lægger den på øjenlåget.
ANNONCE
Er du til Steel My Heart, Be My Clementine, Blueberry Night eller noget helt fjerde? - Colour Crush Er du til Steel My Heart, Be My Clementine, Blueberry Night eller noget helt fjerde?
De nye Colour Crush-øjenskygger indeholder en blanding af Community Fair Trade paranøddeolie, marulanøddeolie, honning og økologisk jomfrukokosolie samt sesamolie.

Øjenskyggerne er nemme at mikse, hvis man er til det. Men man kan også bruge hver eneste af de 30 farver hver for sig.


The Body Shop Colour Crush øjenskyggerne har en vejl. udsalgspris på 115 kr./stk. og forhandles i The Body Shop samt på Thebodyshop.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce