Aniston

Rugged Gear

Råt, robust og meget wearable.

Jeg kendte overhovedet ikke Rugged Gear, inden jeg ganske tilfældigt stødte på mærket i forbindelse med modemessen i København for et lille halvt års tid siden. Ikke desto mindre vakte de styles, der stod alleryderst på det ene bord, liiige præcis så meget interesse, at jeg måtte dykke dybere ned i det faktisk ret fede og rå univers af børnesko.

Rugged Gear er dansk, og selvom jeg har levet lykkeligt uvidende om brandets eksistens, så producerer de også, udover børnesko, både herre- og damesko.

Og der er faktisk noget meget likeable over det rå og robuste design, som Rugged Gear lægger for dagen. Jeg kan lide, at der er gang i de særlige og underspillede detaljer, og kvaliteten virkede helt sikkert også god! Samtidig er der lagt vægt på, at skoene skal være brugbare, og hvilken lille dreng eller pige kan ikke lide gode sneakers med lyn, loafers med fede detaljer, der er lige til at hoppe i og lette espadrillos på en varm sommerdag?

Kender du heller ikke Rugged Gear? Så tjek da lige favoritter fra den kommende SS15-kollektion ud i galleriet. Rugged Gears hjemmeside finder du her.

 

ANNONCE
Rugged Gear
Del

Seneste nyt

Annonce