Aniston

Påskeægsjagt med Kinder

Forårsvejr, forårsmode og forårsfamiliehygge.

Dagens chokoladehøst. Jeg fik lov til at smage ørerne af en kanin.  - Påskeægsjagt med Kinder Dagens chokoladehøst. Jeg fik lov til at smage ørerne af en kanin.
Det har været en rigtig god dag! Hvis man lige ser bort fra et nedbrud på Instagram, som gav sved på læben hos moderen, så har det været en alle tiders dag!

Solen har skinnet, det har været lunt, og vi har været på familietur i Frederiksberg Have, hvor vi deltog i Kinder Chokolades fine påskeægsjagt.

Det var et rigtig fint arrangement, hvor børnene fik et Kinder æg og små Kinder påskeharer med hjem (forældrene måtte desværre ikke få, selvom de er store Kinder Chokolade fans - hrmpf), og det var alt sammen et hit.

Samtidig fik vi luftet den nye lækre Nash jakke fra Ticket 2 Heaven for første gang, hvilket jeg jo har sukket efter.

Flere af den slags dage, tak!
ANNONCE
En god krammer kan man altid bruge! - Påskeægsjagt med Kinder En god krammer kan man altid bruge!
Nash jakken er meeega god til vejr som i dag. Lige en hættetrøje under og hopla - ud i vejret. - Påskeægsjagt med Kinder Nash jakken er meeega god til vejr som i dag. Lige en hættetrøje under og hopla - ud i vejret.
Så går den vilde skattejagt! - Påskeægsjagt med Kinder Så går den vilde skattejagt!
Når man er 3 år, knap 4, kan man ikke koncentrere sig 100 pct. om skattejagt hele tiden. Så er det godt, en pind også kan være en skyder. - Påskeægsjagt med Kinder Når man er 3 år, knap 4, kan man ikke koncentrere sig 100 pct. om skattejagt hele tiden. Så er det godt, en pind også kan være en skyder.
King of the World! I jakke fra Ticket Outdoor, dejligt bløde nye yndlingsbukser fra Fred's World og hi-top fra Converse, btw. - Påskeægsjagt med Kinder King of the World! I jakke fra Ticket Outdoor, dejligt bløde nye yndlingsbukser fra Fred's World og hi-top fra Converse, btw.
Del

Seneste nyt

Annonce