Aniston

Efterårets måske mest anvendelige (og veganske) palette

Jeg elsker rigtig gode øjenskyggepaletter, fordi de giver et væld af muligheder, når man lukker dem op om morgenen. De lægger op til kreativitet og valgmuligheder.

Men hvis jeg kigger i min efterhånden velassorterede samling af paletter, så er virkeligheden, at der altid er to til fire farver, som er dem, man ender med at bruge. Resten prikker man lidt til et par gange, og så kommer de som regel aldrig for alvor i brug - og man ender, som jeg, med en skuffe fyldt med øjenskyggepaletter, som er en tredjedel brugte.

Dette efterår har The Body Shop dog lanceret en øjenskyggepalette, som udelukkende indeholder brugbare kulører. Det er naturlige farver, som er nemme at kombinere til både hverdag og fest, og der er faktisk ikke én af dem, som man ikke kan bruge et et væld af makeup looks.

Alle farverne i Down to Earth paletten er naturlige, pæne og højtpigmenterede. De er desuden nemme at arbejde med, blender nemt og smuldrer ikke ned på kinden, så man ender med at ligne en panda, når man når ud på eftermiddagen.

Derudover er farverne 100 pct. veganske (ingen knuste biller her), og paletten egner sig desuden, efter sigende, til folk med sarte øjenomgivelser.

Er man i øvrigt slet ikke til otte forskellige valgmuligheder, når man skal lægge makeup om morgenen, så findes de nye Down to Earth øjenskygger også i fem forskellige farvekombinationer med fire farver i hver (en såkaldt guad).

Alle farverne i både de små og den store palette kan forresten trykkes ud, så man selv kan arrangere farverne, som det passer en bedst. Ikke nødvendigvis en feature, man kommer til at bruge. Men det er ret sjovt alligevel :)

Down to Earth er en rigtigt fin palette, der passer perfekt til efteråret med de anvendelige og varme farver, der er inspireret af naturen.

Down to Earth palette forhandles hos The Body Shop.

ANNONCE
Efterårets måske mest anvendelige (og veganske) palette
Del

Seneste nyt

Annonce