Aniston

Støt Brysterne: Fordi cancer ikke kun rammer den kræftsyge

Hænderne op, hvis du aldrig har haft cancer inde på livet! Der var ikke mange hænder, der røg i vejret vel?

Cancer er en frygtelig sygdom, og brystcancer er faktisk stadig den hyppigste kræftform blandt kvinder.

Hver 9. kvinde i Danmark rammes af brystkræft - og med hende hendes partner, eventuelle børn, forældre, venner, kolleger og evt. også andre.

En sygdom som cancer betyder nemlig ikke kun store forandringer og en følelsesmæssig rutsjetur for den kræftramte. Den påvirker alle omkring hende.

Heldigvis er der, over årene, blevet flere og flere, der overlever brystkræft, fordi der er blevet forsket i og oplyst om sygdommen, så flere tilfælde opdages tidligere, og der dermed er flere, som kan komme i behandling, inden det er for sent.

Derfor synes jeg også, det er vigtigt at bakke op omkring Støt Brysterne-kampagnen, som løber af stablen her i september og oktober. Det gør jeg bl.a. med en venlig og ydmyg opfordring til eksempelvis at støtte ved at købe de nye Støt Brysterne armbånd, som netop er kommet i handlen.

Støt brysterne armbåndene har endnu engang fået et nyt design, som faktisk passer ret godt til sidste års design. Stenene på årets armbånd er dog facetslebne, fordi det at få brystkræft er mangefacetteret.

Armbåndene til fordel for Støt Brysterne koster dog stadig blot 40 kr., og så har man frit valg mellem to forskellige forgyldte armbånd og to forskellige oxiderede - med mindre man naturligvis bare vil købe alle fire.

Hvert armbånd har desuden et lille vedhæng med ordene: Håb, Kæmp og Lev, der skal symbolisere det at stå sammen om at gøre netop dette.

Til sidst vil jeg desuden minde dig om, at det, selvom det er en rigtig god idé at støtte Støt Brysterne ved køb af et armbånd eller flere, måske er en endda endnu bedre idé at huske at kigge og føle lidt på dine egne bryster med jævne mellemrum :-) Det er tiden, der gør den helt store forskel!


Støt Brysterne-armbåndet kan købes i bl.a. Coops butikker, Bilka, Føtex, Aldi, Inspiration, Jem & Fix, Ford-forhandlere, H&M og på landets apoteker. De kan desuden købes via Kræftens Bekæmpelses webshop.

ANNONCE
Støt Brysterne: Fordi cancer ikke kun rammer den kræftsyge
Del

Seneste nyt

Annonce