Aniston

Støt brysterne

Oktober er sæson for at støtte brysterne - og samtidigt købe lækkert beauty-lir.

Støt brysterne
Er du vild med lækkert dullegrej og med at støtte gode formål, så kan du godt begynde at glæde dig til oktober, hvor det igen er international brystkræftmåned.

Det betyder nemlig, at mange virksomheder udsender spændende produkter med den, efterhånden, velkendte lyserøde sløjfe - OG at du kan shoppe med god samvittighed, fordi du jo støtter en god sag. Ren win win!

Noget af det du kan shoppe i forbindelse med den internationale brystkræftmåned er fra CND, MINX og Darphin, som i anledningen af de helt specielle måned sender nogle ekstra lyserøde produkter på gaden.

CND Colour & Effects Pink Wishes
Hvad siger du eksempelvis til et spændende neglelaksæt holdt helt i lyserødlige farver, og som du kan bruge i lag-på-lag, så du kan skabe et helt specielt look.

Sættet er lavet specielt til den internationale brystcanceruge og kommer i en lækker lille æske, som også er perfekt som gave til en kvinde, du holder af.

CND Colour & Effects Pink Wishes har en vejl. udsalgspris på 195 kr.
ANNONCE
Støt brysterne
MINX Pink Ribbon
Hvis du rigtig gerne vil vise, at du støtter brystcancer, kan du også iføre dig disse negle fra MINX, som man ikke kan undgå at lægge mærke til!

MINX er en helt speciel neglefolie, som opvarmes og dernæst lægges på neglen.

Det skulle, efter sigende, gå lynhurtigt at få lavet MINX-negle, og så kan man virkeligt tale om signature-negle, hvis man springer på nogle med masser af pink sløjfer!

En MINX Pink Ribbon-behandling koster 250-350 kr.
ANNONCE
Støt brysterne
Darphin Intral Soothing Cream
Darphins Intral Soothing Cream er en super populær sag, som plejer, beskytter, fugter, styrker og beroliger huden.

I anledningen af den internationale brystkræftmåned kommer denne creme i en speciel, pink udgave, som vil pynte ekstra på badeværelseshylden.

Og så er den uden parfume og farvestoffer.

Darphin Intral Soothing Cream har en vejl. udsalgspris på 399 kr. for 50 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE