Aniston

Søndagsfavoritter

Søndagsfavoritter

Jeg elsker søndage, og jeg elsker efterår.

Som du nok kan regne ud, er jeg derfor ret meget på toppen idag. Søndage på vores matrikel byder på slow living med alt, hvad det indebærer - for både store og små.

En af de tilbagevendende søndagsfavoritter for mig personligt er planlægningen af ugen, der kommer - inklusive en kortlægning af madplanen. Jeg ved at lige netop denne aktivitet er en rigtig træls pligt for mange, jeg kender - for mig er det en fornøjelse, fordi det samtidigt giver mig chancen for at fordybe mig i en af mine helt store interesser, nemlig madlavning. 

Ekstra godt bliver det, når hele familien deltager - det giver som regel en endnu mere spændende madplan og for børnenes vedkommende betyder det som regel også, at de får nogle af deres madfavoritter med på madplanen.

Jeg er vild med at lade mig inspirere online - alt fra magasiner og blogs til Pinterest bliver flittigt brugt for at finde inspiration, især når jeg surfer rundt i løbet af hverdagene.

Alligevel vinder min bunke af kogebøger som regel når først søndagen holder sit indtog. Der er bare noget vildt hyggeligt over det for mig, når jeg sidder og bladrer kogebøger igennem. Samtidigt retfærdiggør det også (lidt) at jeg har så stor en samling af samme som jeg har, siger jeg til mig selv.

Da vi var i USA i sommers fandt jeg den fineste kalender som jeg bruger til både madplan og familiens øvrige planlægning - jeg synes der er noget særligt over sådan en lækker sag. I kalenderen fører jeg også min plan over ugens bagninger - fordi jeg bager så meget med surdej giver det et godt overblik for mig når jeg planlægger ugen brødbagning. Jeg er sikker på at man kan finde noget lignende i en boghandel eller på nettet, hvis der er andre, der kunne tænke sig sådan én. 

En anden søndagsfavorit er naturligvis bagning - masser af tid til at hygge med et søndags-bageprojekt sammen med mine børn. De er vilde med at være med i køkkenet og ekstra meget, når der er kage på programmet. Som regel bestemmer de, hvad der skal på bordet søndag eftermiddag, hvor vi i ægte bedstemorstil dækker et fint bord og samles om søndagshyggen med brætspil, kreativ leg og en lækker kage. 

Har I mon nogle søndagsfavoritter hjemme hos jer?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce